1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,928
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Allah kaza bela vermesin. boş bir araci alip bundan daha iyi sekilde kimse dolduramaz herhalde emeginize saglik.

Etiketler

Ersun Bey sanırım geçtiğimiz ay Göztepede bir sağlık merkezinin önünde sizin arabayı gördüm. Hayranlık uyandırıyor gerçekten. Hele ki vites kolunun altındaki kilit düğmelerini görünce.
Bu arada heyecanlanıp benim arabayı yolda durdurduğum için polis benimkini çekiyordu az daha.

Doğrudur. Sağlık Merkezinin taşınacağı yerdeki projesini yürütüyordum. Proje tamamlandı. Artık gezilerin birinde görüşürüz.

Tuğsan,
Bu logo sana yakışır :smiley: Bir tane de suat baba'ya bulmak lazım

1401994116_2acb5aef0f.jpg

Keşke o gün fotoğraf çekseydik tarihe geçerdik,çekici üstünde LC ,çekiciyi çeken gene LC. ;D ;D ;D

Can'ın çektiği resimler arasında 1-2 kare var. CD leri aldınız mı?

Ben cuma aracı bıraktım Vecihi ustaya genel bakım için cumartesi aldım,bana sadece İsmailin bıraktığı cd yi verdiler.Canın cd sinden haberim yok.

10 tane bırakmıştım. Bana adresini e-mail at istersen bir tane daha yapıp sana göndereyim.

Geçerken alırım,o taraflarda sık sık görüşmelerim oluyor,zaten çıkışda TLC dergilerini gösterdiler ayak üstü baktım,kafayı yiyecektim.Onlardan da alacağım ;D ;D ;D

Evet napalım artık fotoğraflardan bakıp,öğrenebildiğimiz kadar fikir sahibi olacağız.Türkiyeden nasıl abone olacağız biliyormusunuz. ???

bilmiyorum. içinden üyelik kartı çıkıyordur büyük ihtimalle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri