1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,926

Etiketler

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

bir iki taneyi vecih usta'dan ödünç alıp baktım. hakikaten süper.

Ben ogün arabayı alırken gösterdiler,nerdeyse orada kalacaktım,nasıl üye olunuyorsa sevabına bi ilgilenin.Ben hemen abone olurum.Ama abone formunu kim doldurur bilmem. :D Bu arada Vecihi ustanın eline sağlık araç servisden çıkınca ayrı bir keyif oluyor.Kafam rahatladı,kaç senedir el sürülmemişti.Onlarda beğendi,genel kontrol yaptık dediler o kadar.Subap ayarlarımda iyiymiş.Ayar pulu sipariş vermişler yaz sonuna deyiştireceğiz.

Sevindim. Kürek gibi abonelik işini de Heytem'e yıkacağız sanırım. Ne dersin Heytem abi :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Ben cuma aracı bıraktım Vecihi ustaya genel bakım için cumartesi aldım,bana sadece İsmailin bıraktığı cd yi verdiler.Canın cd sinden haberim yok.

Ben bugün uğradım CD mi aldım ;D

Recep Bey'in BJ45 oradaydı. Diff. kilidi takılmış. Kendisiyle de tanıştım bu arada.

CD'ye az önce baktım. Sevgili Can'ın çekimleri... Zaten İsmail isteyene kargo yaparım" demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Ellerine sağlık Can Bey, güzel bir anı oldu senin de sayende.

OffRoader-EB' Alıntı:
bilmiyorum. içinden üyelik kartı çıkıyordur büyük ihtimalle.

Derginin web sayfası vardır mutlaka, oradan abone olmak daha kolay olabilir...
Kırkımızdan sonra Fransızca sökeceğiz demek ki.

Fransızca kompleksleri nedeniyle galiba sitenin İngilizce seçeneği yok. :mad:

Madem bu kadar milliyetçisiniz, Toyota da kullanmayın di mi? ;)

Ne yapsınlar 2CV ile araziye çıkamıyorlar :smiley:

Heytem abi sen bizi abone yap ben kürek işini halledeyim :smiley:

google yeni bir uygulaması var
translate.google.com adresine gir ve boşluğa url adresini girin ve istediğiniz dilden tercüme yapıyor
örnek'' www.jtts4x4.com''yazın ve görün,bu kıyağımıda unutmayın.......
istediğiniz siteyi girebilirsiniz...www ve com'u unutma

Bakın elin Fransız'ı neler yapıyo??? ???

http://www.roycreations.com/pages/toits_relevables.htm

Teşekkürler Ergun ve Heytem abi.Evet arkadaşlar ben artık bu iki siteyle kafayı yemeğe başlarım,ara ara ziyaretime gelin,temiz havaya çıkarın beni,unutmayın. ;D Tarıkcım sanada teşekkürler,verdiğin linkde araçlar hepsi bizim kasa,güzel yapmışlar ama tavanımı kestirmem. :D Ersun tavan çadırı projesi ne durumda varmı bir gelişme ???Bu arada gene ülkemizin saçma sapan kanunları yüzünden,araçlarımıza gönül rahatlığıyla istediğimiz aksesuarları getiremiyoruz,getirsek bile en az 2 katı.Böyle ekranda hayal kuruyoruz,neyse bunada şükür diyeyim :-X

Bu arada Fransızlar böyle,sözde aşırı milliyetciler ama iş TOYOTA olunca,herzaman söylediğim gibi akan sular durur.Toyota bu. dünyanın heryerinde sonsuza kadar 1 numara kalacak. 8)

Not:Hemen Fransızcadan Türkçeye çeviri yapıp okuyun,sayfaları,şaka gibi tam tarzanca oluyor. ;D ;D ;D

Tavan çadırı projesi yanına bir de ağaçsız alanda vinçleme yapmak için (adını unuttum) çapa gibi birşey vardı. Ondan da yapalım.

Valla o proje hafif araçlar için geçerli ben çok araştırdım.Bizim ufaklıklara tanker çapası lazım.Gezide hatırlarsan 2 makara attık birbirimize,anca çektik.Onun için bence vaktini boşa harcama derim.Tavan çadırına yoğunlaş sezon açılıyor. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR