assuva' Alıntı:
o zaman en kalıcı ve kesin çözüm, bir yada bir kaç kurşun kalemin içini çıkarıp karbon kısmını un haline getirecek kadar ezin ( simsiyah yağlı gibi bir şey ortaya çıkacak ) bunu bir pamuk parçasına iyice yedirin öyle ki artık pamuk doymuş karbon görüntüsüne gelsin, sonra bu pamukla lastik fitilleri silin pamuğu saklayın bir kaç ay sonra yine gıcırdarsa yine silersiniz. HörmetlerOffRoader-EB' Alıntı:Çok kısa süreli bir çözüm oluyor. Soğukta fitil gıcırtısı kronik hale geldi.
bunu denememiştim. hemen deniyorumassuva' Alıntı:o zaman en kalıcı ve kesin çözüm, bir yada bir kaç kurşun kalemin içini çıkarıp karbon kısmını un haline getirecek kadar ezin ( simsiyah yağlı gibi bir şey ortaya çıkacak ) bunu bir pamuk parçasına iyice yedirin öyle ki artık pamuk doymuş karbon görüntüsüne gelsin, sonra bu pamukla lastik fitilleri silin pamuğu saklayın bir kaç ay sonra yine gıcırdarsa yine silersiniz. Hörmetler
Sefa
Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Tabi aslında film sesi kesiyor ama fitil görev yapamıyor.neskayfe' Alıntı:Ford Focus II araçlarda da bu problem kroniktir. Bazı servisler fitillere 3M marka şeffaf bant uygulaması yaparak bu sesi kesiyorlar. Bunun haricindeki tüm çözümler tekrar uygulama istiyor.
Teşekkür ederim. Neye ihtiyacınız olursa çekinmeden sorun lütfen. Benim araca yapacak birşey kalmadı. Sizinki ile uğraşalaımilkakdeniz' Alıntı:Ersun bey maşallah diyelim gerçekten çok güzel bir aracınız var, siz ve Tuğsan bey bana fikir öncülüğü yapıyorsunuz
WD40 la fitilleri yıkadım resmen. ama süper oldu. bakalım ne kadar dayanacak. Teşekkürler.assuva' Alıntı:o zaman en kalıcı ve kesin çözüm, bir yada bir kaç kurşun kalemin içini çıkarıp karbon kısmını un haline getirecek kadar ezin ( simsiyah yağlı gibi bir şey ortaya çıkacak ) bunu bir pamuk parçasına iyice yedirin öyle ki artık pamuk doymuş karbon görüntüsüne gelsin, sonra bu pamukla lastik fitilleri silin pamuğu saklayın bir kaç ay sonra yine gıcırdarsa yine silersiniz. Hörmetler
Sefa
Henüz denemedim wd40 sıkınca geçti. ama ikinci yapacağım kurşunhalen. 8.0 versatil uç aldım bir kutu. Gıcırdamaya başlayınca onu deneyeceğim. Bakalım hangisi daha uzun idare ediyor?assuva' Alıntı:WD40? kurşun kalem olayını denemedinizmi acaba, merak ettim ?