1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,928

Etiketler
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ersun talk pudrası veya assuvanın dediği gibi grafit tozu. Grafit tozu tozlu ortamda kilit yağlamada çok kullanılıyor. Normal yağa toz yapıştığı için hassas kilitlerin daha iyi çalışmasını sağlıyor.

Satılan çapaların malzemesi krom molibden. Atölye imalatı satın almaktan pahalıya çıkacağı için vazgeçtim.

birde sizin vx80 deki ve heytem beyin vx100 unde mevcut olan sis falrları "hella black magic" e benziyor.. eger o ise memnunmusunuz, bende onlardan dusunuyorum..

omergin' Alıntı:
birde sizin vx80 deki ve heytem beyin vx100 unde mevcut olan sis falrları "hella black magic" e benziyor.. eger o ise memnunmusunuz, bende onlardan dusunuyorum..
aslında benim tampondakiler sis far değil. uzun hüzmeli far. yayıcı ile değiştireceğim. bunlar farba'nın kamyon ve otobüsler için ürettiği farlar. inanılmaz aydınlatıyor ve 100 TL civarında.

http://www.farba.com.tr/sistem/pdf/NEW%20_FARBA_Standard_Products%20_Catalogue_2008.pdf

Tarık Bey,

Jant ve Lastikler resimdekiler. Bu Lastikler yaklaşık 10 000 km yol yapmıştır. Yaklaşık 1 cm civarında dişleri vardır. Bu ay çıkarttım araçtan.

ILN 001 (Large).jpg

Aracınıza yaptığınız her eklentiyi ve yeniliği, keyifle imrenerek takip ediyorum. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler. Siz ve Tuğsan yeni alınan bir VX80 de sırasıyla yapılabilecek mod lara dair bir topic açsanız bence çok faydalı olur. Haa şu ana dek ayrı ayrı topiclerde paylaşılanlar azımsanmıycak kadar çok ama yeni bir topic de yeni linkler, uygulamalar fotoğraflı bir şekilde yer alabilir. Kolay gelsin.

Teşekkürler, aslında ben de yapım sırasıyla koymaya çalıştım ama arada ister istemez konu dağılıyor :smiley:

İlgin için teşekkürler Ersun...Görüşmek üzere.....

Arkadaşlar özellikle yurtdışından lift vs getirtmiş olanlara bir sorum olacak. Özellikle diff lock, lift kit ve ARB bullbar için fatura üzerinden yüzde kaç vergi alıyorlar?

Herbirinden bir adet getirirseniz çok sorun olmuyor. Sadece KDV'si ve cüz'i miktarda diğer masrafları var. Ama özellikle Lastik-Jant ve Amortisör gibi sayısı (mecburen) birden fazla olan mallarda karşınıza TSE sorunu çıkıyor ve 1 tanesini kesiyorlar (güya test ediyorlar). Avustralya menşeili malları direkt olarak ithal ederseniz gümrük ödersiniz. Bu yüzden Avrupa Birliğine girişi yapılmış malları ithal edin (yani Almanya-Fransa gibi bir ülkeden alın)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri