1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,928
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Sipariş içim e-mail attım :smiley: Link için teşekkürler. 5m çok ideal 6,5m ye kadar uzar. Eklentiyi sabit halatlarla yaparız.

Etiketler

bu islemlerden sonra motor gucu ve torku ne kadar oldu?

204 PS - 435 Nm
Bu sistem orijinalde turbosuz olan 4.2 motorda (Atmosferik motorun sıkıştırma oranı Original turbo'dan daha yüksek olduğu için) daha iyi değerler veriyor.

intercooler_components.jpg

components_turbo.jpg

torque_inter.jpg

power_inter.jpg

koltuklarla, dashboardun fotograflarını yayınlayabilirmisiniz..

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bu değer dizel land cruıser'a yakın hatta aynı değerler değilmi??? Mükemmel makina kazasız belasız kullanılması dileğiyle...
evet bu 4.2 TD'nin fabrikasyon son makinesi ile (1 HD-FTE motor - silindir başına 4 subaplı) hemen hemen aynı değerler. Benim araçta bu grafiklerden farklı olarak max devir 5200 rpm. Burada da Vecih Usta farkı var :smiley:

Tebrikler...Mükemmel bir araç...darısı başımıza :smiley: kazasız belasız sürüşler diliyorum....parça ve aksesuarları aldığınız linkler mevcutmu yoksa Vecih usta tarafından mı tüm modifiye parçalarınız topladınız?

Benim bir yılım neyi nereden alacağımla geçti. Hemen herşey yurtdışından geliyor ama internet sağolsun. 80 kasa alırsanız ben her konuda yardımcı olurum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri