1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,023

Etiketler
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Fotoğraf0088.jpg

Fotoğraf0089.jpg

Fotoğraf0090.jpg

Fotoğraf0091.jpg

Fotoğraf0092.jpg

valaha ustayı öp başına koy bence ben bir parcayı binbir naz ile ıkı ayda zor degiştirttim...

yavuz-çelikel' Alıntı:
saçları kendimi basıyor?
eskiden yanında çalıştığı bir saççı var, orada basılıyor saçlar.. çamurluklar ve marşpiyerler için gelip ölçü almıştı usta, 2-3 gün sonra gelip alın demişti.. bagaj kapı sacını basarken kendi dükkanına götürdü kapıyı, orda rahat rahat ölçer biçer yaparım dedi.. onu da 4 gün sonra getirip bırakmış ustama..

çamurluk içrisi, davlunbaz, kapı altlarındaki ufak tefek (sol çamuluktaki çürükler pek ufak olmamasına rağmen) çürükler içinde aynı kalınlıkta bir tabaka saç aldık, ordan evire çevire, kıvıra kıvıra yapıyor..

snguntac' Alıntı:
valaha ustayı öp başına koy bence ben bir parcayı binbir naz ile ıkı ayda zor degiştirttim...
albay53' Alıntı:
VALIHI HELAL OLSUN

haklısınız.. gerçekten usta konusunda şanslıyım.. aslında pek şansa bırakmadım baştan, bu işi yapabilecek kimler var bursada diye araştırdım, diğer ustalara götürmedim bile, sadece telefon ya da tanıdıklar aracılığıyla irtibat kurdum.. doğrudan İbrahim ustaya gittim ve gönlün var mı yapmaya diye sordum, 5-6 ay sürer hatta belki uzar demişti ustam.. 7-8 ay olsun, temiz olsun diyince bıcır'a verdiğim değeri farketti.. en önemlisi de işi severek yapıyor.. keyfi yerindeyken ilgilenmesi de aslında benim için büyük avantaj.. iş yapıyorum düşüncesiyle değil, konsantre olup günün stresini şunla oynayarak atayım da biraz kafam rahatlasın düşüncesiyle geçiyor aracın başına.. çok titiz çalışıyor, oh be bitti dediğim yerlerde bile dönüp dönüp birşeyler var mı diye kontrol ediyor..

gerçekten şanslıyım, ustama nazar değmesin..

Konu başlığını yeni gördüm ve tamamını okudum. Aşkın jeep, periyodik olarak takip ettiğim mekanlardan biri. Aracınızı, orada görmüştüm, çok güzel bir araç. Yaptığınız yenileme çalışması, tüm zorluklarına rağmen çok yerinde bir karar ve maşallah gayet iyi gidiyor. İyi günlerde, kazasız belasız binmenizi dilerim. Güle güle kullanın, konunun takipçilerindenim bende ;D

teşekkür ederim..
Bursa'da çekici Kazım ya da diğer adıyla Offroad cu Kazım olarak bilinen bir tanıdığım "Aşkın Jeep'de aracı ilk gördüğüm zaman önünde vinç de vardı, aldığında üzerinde miydi yoksa orada mı sökmüşler" diye sordu.. vinçsiz aldığımı söyledim, sökmüşlerdir o zaman dedi.. aşkın'da aracı gördüğünüzü yazmışsınız, gerçi bu saatten sonra bir anlamı yok ama, sizin gördüğünüzde de vinç var mıydı? sadece meraktan soruyorum..

bu arada, bu gün yine uğradım bıcırın yanına, birazdan yeni fotoğrafları yüklerim..

ustam sol ön çamurluğun hatlarını belirleyebilmek için yine girişmiş işe.. [attachment=1]geçtiğimiz günlerde alıştırdığı parçaları sökmüş..[attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Fotoğraf0110.jpg

Fotoğraf0104.jpg

Fotoğraf0103.jpg

Fotoğraf0102.jpg

çamurluğun ön tarafı harita gibi.. şimdi onunla uğraşacak ustam.. çalışma alanını açtı..[attachment=1][attachment=2]

çamurluğun iç sacımım ön kısmı birazdan fazla çürük.. bu çürükler de temizlenecek..[attachment=3][attachment=4]

Fotoğraf0101.jpg

Fotoğraf0105.jpg

Fotoğraf0106.jpg

Fotoğraf0108.jpg

Selam Tolga,

Evet araçta vinç vardı. Ben, sen sökmüşsündür diye düşünmüş ve birşey söylememiştim. Buna benzer çok olay duyuyorum, bu tip spesifik araçlar satanlar biraz ayıp ediyorlar. Bunu moralin bozulsun diye değil, sorduğun için söyledim.

Geçmişte Aşkın Jeep'te gördüğüm çeşitli araçlar ile ilgili oradakiler ile görüşmüştüm, araçların birkısmı konsinye olarak orada duruyormuş, araç sahipleri de; araç satılırken, son dakikada bazı parçaları geri almak isteyebiliyorlarmış ( benim başıma gelmişti ). Tabi sen, satışı Aşkın Jeepden aldı isen durum başka. Çok güzel bir araç almışsın ve çok güzel elden geçiriyorsun, bu tip kaldırım kurnazlıklarının canını sıkmasına izin verme bence.

Kazasız - belasız, iyi günlerde Bıcır'ı kullanmanı temenni ederim :D

Konu başlığını ilgi ile takip ediyorum.

Kolay gelsin.

teşekkür ederim.. kesinlikle bu saatten sonra birşeyin değişeceği yok.. sağlık olsun artık..
neyse ki ben aracı gidip gördüğümde üzerinde değildi ve gördüğüm gibi aldım.. sadece anahtarlığı yanımdayken anahtarlardan söktüğü dikkatimi çekmişti.. meğer benden önce neler sökülmüş.. :smiley: vinç olsa fena mı olurdu, kesinlikle çok işime gelirdi ama böyle şeylerden ne zengin olurum, ne de batarım.. ticaretle uğraşanlar da keşke böyle düşünse...

ortaya güzel birşey çıkartmaya çalışıyorum, umarım sizlerinde fikirlerini alarak elimden gelenin en iyisini yapmış olurum..

tekrar teşekkür ederim..

Aracı gördüğünüzde üzerinde vinç yoksa dert edilecek birşey yok, satıcının yada aracının kabahatide yok.
Boşuna dertlenmeyin bence, 12000lik bir tmax yakışır bıcırın önüne.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR