1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,685
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

özenerek ve maşallah diyerek takip ediyorum çok güzel bir şey çıkacak sanırım ortaya kolay gelsin aynı şehirdeyiz . bu kışınn dağ yollarında bu aracı çok görecez anlaşılan.

Etiketler

Ben de konuyu ilgiyle takip edenlerdenim. Böyle araç ve usta dostlar başına. Bu kadar özenle yapıldıktan sonra ağız tadıyla binmek nasip olsun. Keyifli sürüşler...

ayhanayhan' Alıntı:
özenerek ve maşallah diyerek takip ediyorum çok güzel bir şey çıkacak sanırım ortaya kolay gelsin aynı şehirdeyiz . bu kışınn dağ yollarında bu aracı çok görecez anlaşılan.
çok teşekkür ederim.. valla kışa yetiştiremiycem gibi görünüyor ama baharda dağ yolunda, dağda, şehirde bolca görürsünüz.. :smiley: gördüğünüzde durdurmaktan çekinmeyin.. :smiley:

exclusive' Alıntı:
Ben de konuyu ilgiyle takip edenlerdenim. Böyle araç ve usta dostlar başına. Bu kadar özenle yapıldıktan sonra ağız tadıyla binmek nasip olsun. Keyifli sürüşler...

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. sağolun..

2 ay olmuş birşeyler ekleyemeyeli.. anca farkediyorum.. gerçii bu iki aylık süreçte bıcırın yanına 2 - 3 defa anca gidebildim.. malum kış sezonu başladı, uludağ dan inemez oldum.. yolu düşen olursa mutlaka beklerim..

sol tarafın ön çamurluk, ön kapı ince işi dahil bitti, ustam fırsat buldukça arka kapı üzerinde çalışıyor.. ardından marşpiyer ve arka sırada.. bu arada farkettim ki birazdan fazla yavaş gitmişiz.. birkaç görüntü var ama bilgisayarım arızalandığı için paylaşamıyorum.. onun da yenisi yakın zamanda gelir, kargoda şu an.. fotoğraflı olarak gelişmelerden haberdar ederim..

çok kısa süreli aracın yanına uğradığımda çektiğim birkaç foto..

Fotoğraf0044.jpg

Fotoğraf0045.jpg

Fotoğraf0046.jpg

Fotoğraf0048.jpg

ustamı aramaya bile fırsat bulamamıştım aylardır.. az önce konuştum, kış sezonu sakinleşmeye başlayınca benim de işler normale dönmeye başladı.. sol taraf marşpiyerleri alıştırmaya başlamış.. yine inemedim bursaya ama birkaç gün içinde iner bi hasret gideririm.. indiğimde birkaç da foto ile son halini yayınlarım.. baya bi uzun sürdü, ama güzel birşey çıkacak sonuçta..

Konu 13 Temmuz 2010'da açılmış...
Proje hala devam ediyor. Allah peygamber sabrı vermiş size :smiley:
Bitince çok güzel bir makine çıkacağına eminim, merakla takibimiz devam ediyor :D

Tekrar kolay gelsin...

ict3055' Alıntı:
Konu 13 Temmuz 2010'da açılmış...
Proje hala devam ediyor. Allah peygamber sabrı vermiş size :smiley:
Bitince çok güzel bir makine çıkacağına eminim, merakla takibimiz devam ediyor :D

Tekrar kolay gelsin...

Amerikan araçlar için 9 ay ana karnında durma süresi az .18 aydan önce tamirden çıkarsa küveze girmesi gerekir.:smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
Amerikan araçlar için 9 ay ana karnında durma süresi az .18 aydan önce tamirden çıkarsa küveze girmesi gerekir.:smiley:

Evet doğru söylüyorsunuz özellikle bu modeller için...

Ama 18 ay sonra, arkadaşımızın hayatı boyunca zevkle bineceği bir GMC Suburban'ı olacaksa...

Bu süre pekde uzun değil...
En azından böyle düşünüp motive etmek gerek :D

ict3055' Alıntı:
Evet doğru söylüyorsunuz özellikle bu modeller için...

Ama 18 ay sonra, arkadaşımızın hayatı boyunca zevkle bineceği bir GMC Suburban'ı olacaksa...

Bu süre pekde uzun değil...
En azından böyle düşünüp motive etmek gerek :D

peramatüre olmasından iyidir .:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri