1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,666
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

girdik akaryakıt istasyonuna, önce bıcırı doyurdum, sonra girdim bir yerde kendi yedim.. koştururken unutmuşum..

Bu arada silgi motoruarızalıydı, ikitelli de tolga ile irtibat kurup muayeneden önce çıkmasını aldım değiştirdim.. bendekini de sardırmam lazım.. tavan sepetinin ayaklarından bir tanesi kayıptı, muyaneden sonra aynı arkadaştan blazer sepeti aldım, kendi ayaklarımı tamamlayıp artan malzemeyi de yedekler arasına koydum..

Etiketler

yasinblgc' Alıntı:
Veee... MUTLU SON!!! :D :D
Aynen öyle.. gerçi bizde eklemeler bitmez, izin bitti döndüm Van' a.. bakakım tekrar ne zaman kavuşacağız..

Aracın son fotoları..

20150405_155210.jpg

20150405_155242.jpg

20150405_155253.jpg

20150405_155306.jpg

20150405_155320.jpg

valla helal olsun çok uğraştırdı amam
mutlu son :smiley:
hayırlı olsun

Gözünüz aydın. Sonunda bir oh çektiniz içiniz rahat. Maşallah nazar değmesin araç çok güzel oldu. Ben de aracın gizli takipçisiydim. Bakıyordum bir gelişme var mı diye. Harika oldu biz de rahat ettik :smiley:

Nazar boncuksuz olmaz :smiley:

nazar-boncugu-dovme-ce18e2.jpg

4 tane lastik attımmı
dadından yinmez :smiley:

Onca çileli beklemeden sonra en azından ruhsat ve muayenenin sıkıntısız olmusı teselli olmuştur.

Güle güle kullanın.

sonuç harika, onca çileden sonra mutluluk tarif edilmezdir ;)

hatıra olması için tüm sayfaları yazdırıp fasikül haline getirin bence torunlara miras olarak bırakılacak bir eser sonuçta. güle güle kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR