1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,687
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

valla Yavuz Bey, yakışır yakışmasına da biraz toparlansın, tekrar keyifle binmeye başlıyım, ardından zaten ihtiyaç olduğunu hissettirecektir..

ben aracı gördüğüm gibi aldım, herhangi bir sıkıntı yok.. amma olsaydı tadından yenmezdi :smiley: :smiley:

bu arada Yavuz Bey, abi desem mahsuru var mı?

Etiketler

gurur duyarım.
Vinçe çamurda ihtiyaç olur malum araç ağır.Birde el atmışken biraz yükseltsen, uzun olduğu için karından oturuyor, arazi şanzumanı alt kısmı korumasız ve narin oraya ve arka depo için korumaya sert offroad'a gireceksen ihtiyacın olacak.

Selamlar yavuz çelikel

abi valla kaportadan çıksın, 1 sene falan aman çizmiyim diye düşünürüm heralde ama garanti veremem :smiley: korumalara öncelik vermem lazım..

lastiklerin orjinal boyutu 31 inch demiştin abi, geçenlerde bıcırın yanına gittiğimde üzerindekileri ölçtüm, 29-30 inch e denk geliyor.. ve yine 33 inch lastiğin kesip biçmeden, yükseltme ya da iz genişliğini açma derdi olmadan uyum sağlayacağını söylemiştiniz..

33 inch lastik takıcam, ve makaslara kavis verdircem.. belki de makaslar yenilemem gerekebilir, hiç kavis kalmamış..

tabi bu şimdilik düşündüklerim.. belki beklemediğim bir yerden elime para geçer, o zaman vinç, yükseltme kiti, spacer, 37 ya da daha büyük lastik, ona göre ayna-mahruti......

biraz daha minikleştiririm bıcırı.. :smiley:

tameray' Alıntı:
Kolay gelsin, iyi gidiyor, merakla sonucu bekliyorum...
teşekkür ederim..

senin diff'te muhtemelen 4.11 oran çıkar.Oda 33'ü rahatlıkla götürür.(ben bu arada 3.42 ile 35'le yürüyorum hala, Arazi vitesinde pek birşey farketmiyor, birde benim araç düz vites).Yükseltme işine gelince ön makas tersine kavislidir , arka makaslardada fazla bir kavis olmaz, öyle cj'lerdeki gibi.Makasçıya baktır öncelikle.Aracın altına tüp içinde pütürlü bir zamazingo var ondan atın, atan arkadaşlarınkini gördüm çok güzel oluyor aracın altını korur.Kaynak bayağı yapıldı alta, korusun oraları.

önce meges atmay düşünüyorum.. üzerine pütür atıcaz.. ön makasları düz görünce kavis verdirmeyi düşünmüştüm.. meğer olması gereken öyleymiş..
sağolasın abi, birşey daha kaptık :smiley: makascıya gidicem, elektrik tesisatını tamamen aldım üzerinden, sadece çalıştıracak kadar tesisat çekebilirim aslında ama, en azından macun işi bitene kadar dükkandan çıkartmayı düşünmüyorum.. malum yağmurlar da başladı..
belki de makascı gelir yerinde bir bakar, ustama engel olmayacak gibiyse bulunduğu yerde yapar.. yarın gidicem ustamın yanına, yakınlarında düzgün bir makasçı var mı diye araştırayım..

MükemmeL bir araç oLacak, takipteyim. Kolay geLsin arkadaşım...

veeee tabiki bizde minik canavarın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. bursa araba görsün bi :smiley:))

[attachment=1][attachment=2] ön panelin sol tarafında çamurluk davlunbazının bağlantı yerinde biraz korozyon tesbit edince radyatörü indirdik..[attachment=3]

[attachment=4]sol ön kapının çekiçlenmesi bitti, çok birşey yoktu zaten..

[attachment=5]esas sıkıntı sol ön çamurluktaydı.. naıl bir ustaya yaptırılmışsa önceden parmak kalınlığında macun anca kapatmış kusurları.. sağolsun ustam örs ve çekici alınca elinden birşey kurtulmuyor.. yok bu kadar sabır.. orjinaline döndü..

Fotoğraf0001.jpg

Fotoğraf0002.jpg

Fotoğraf0003.jpg

Fotoğraf0004.jpg

Fotoğraf0005.jpg

sağ ön kapının çekiçlemesi, çektirmesi, kontrolü de bitti.. gerçi bu hali bitmiş değil.. ustam dönüp dönüp inceliyor.. macunla kapanacak kusur da kalmayacak bu gidişle :smiley: [attachment=1]

sol ön çamurluk da yerinealıştırılıyor.. ustama göre ufak kusurlar var, onun için daha bitmiş denemez..[attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Fotoğraf0006.jpg

Fotoğraf0019.jpg

Fotoğraf0020.jpg

Fotoğraf0021.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR