1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,296
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

sol ön çamurluk ve davlunbazı söküldü.. akü ayaklarının davlunbaz üzerindeki birleşim yeri çürümüş, hatta kopmuştu.. fotoğraflar daha iyi anlatır sanırım..

DSC01535.jpg

DSC01536.jpg

DSC01538.jpg

DSC01540.jpg

Etiketler

birkaç fotoğraf da aracın sol tarafında soyulmuş yerlerden çektim.. buraların sacları hazır.. ama aracın sağına göre biraz daha ilerlemiş kanser durumu.. sağ tarafa göre daha byük parçalar alıştırılacak gibi duruyor..[attachment=1]sol arka kapı altındaki çürük sağ tarafta onarılan alandan daha geniş bir yüzeye yayılmış.. [attachment=2]basamağı kestik, bütün işler bittikten sonra takıp takmayacağımıza karar vericez..

DSC01546.jpg

DSC01545.jpg

Kolay gelsin 87 sierra ve suburban sahibi olarak buyuk keyifle takip ediyorum garajınızı

Sizin aracınızdaki çürük ve pas problemi aynı sekilde bizde de var özellikle camurlukların içerisinde ve kanser gibi yayılıyor.

teşekkür ederim,
yaşı gereği.. normal.. hatta az bile bunlar.. estetik şart, yoksa yüzüne bakılmaz hale gelir.. iş işten geçmeden tedbir alın derim, en azından uzunca bir süre gözünüz arkada kalmaz, ya da araç sacında yayılan kanser gibi düşüncelerinde yayılıp kafanız takılmaz.. imkanları ayarladığınız ilk fırsatta el atın derim..

Sierra Pick-up ı zaten yeni boyattık 2-3 sene oldu onda sıkıntı yok Suburbanın boyası iyi ama alt eteklere bi bakım istiyor önümüzdeki baharda heralde ona el atıcaz tekrar kolay gelsin

bu aracı bende cok seviyorum resimlerin bitmiş halinide merakla bekliyorum...

Bu araç bir efsane bir ara bende niyetlendim ama cesaret edemedim. YÜREĞİNE SAĞLIK

Allahh kolaylık versın ayrıca booll boll sabırr versin emegıne saglıkk oldukca güzel olacaga benziyor.....suburbanı toplamanın cürüklerinden ayıklamanın ne menem bişey olduğunu bilen sayılı insanlardan biri olduğuma inanıyorum damdan düşenin halini iyii anlarımm...umarım gönlüne göre yaparsınn.ben halen daha uğraşıyorum ama az kaldı işallah bitecek..

kkurtagic' Alıntı:
Sierra Pick-up ı zaten yeni boyattık 2-3 sene oldu onda sıkıntı yok Suburbanın boyası iyi ama alt eteklere bi bakım istiyor önümüzdeki baharda heralde ona el atıcaz tekrar kolay gelsin
teşekkür ederim.. sizlere de şimdiden kolay gelsin.. yüzeysel ya da bölgesel bakım çok fazla yormaz diye tahmin ediyorum ama benim yaptığım gibi toplu iğne başı kadar çürük kalmayacak şekilde temizlik yoruyor insanı..

CİHAT' Alıntı:
bu aracı bende cok seviyorum resimlerin bitmiş halinide merakla bekliyorum...
teşekkür ederim, o günler de gelecek.. bitmiş haliyle fotoğraflar çekip yükleyeceğim.. gerçi bu tarz arabalar hiçbir zaman bitmez.. kaporta boyadan sonra da bu sayfada kromajların yapımı ve yedek motorun tadilatını fikirlerinize sunmaya devam edeceğim..

aksakaloglu' Alıntı:
Bu araç bir efsane bir ara bende niyetlendim ama cesaret edemedim. YÜREĞİNE SAĞLIK
açıkcası kolay değil.. gerçekten sabır istiyor ama cesaretiniz kırılmasın.. düzgün bir araç bulduğunuzda alın derim.. tadından yenmiyor.. çok keyifli bir araç.. (günlük kullanım için birazdan fazla yakıyor ama verdiği keyif yakıtı göz ardı etmenize sebep oluyor..)

snguntac' Alıntı:
Allahh kolaylık versın ayrıca booll boll sabırr versin emegıne saglıkk oldukca güzel olacaga benziyor.....suburbanı toplamanın cürüklerinden ayıklamanın ne menem bişey olduğunu bilen sayılı insanlardan biri olduğuma inanıyorum damdan düşenin halini iyii anlarımm...umarım gönlüne göre yaparsınn.ben halen daha uğraşıyorum ama az kaldı işallah bitecek..

sizin aracınızı da takip ediyorum.. Yavuz beyle olan diyaloglardan kendime pay çıkarıp bilgilerinizden faydalanıyorum.. umarım sizinki de gönlünüze göre olur.. aynı şekilde ben de size sabır diliyorum, kolay değil gerçekten..

sağ bagaj kapak sacı basıldı.. sol kapının boyası henüz soyulmadığı için sac bastırıp bastırmamakta kararsız kaldık.. büyük ihtimalle basılacak ama biraz beklesin dedik..

Fotoğraf0080.jpg

Fotoğraf0081.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR