1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,610
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

teşekkür ederim..

uzun zaman olmuştu gelişmelerden bahsetmeyeli.. gerçi çok da gelişme olmadı aslına bakarsanız, bir aydır ustanın eline çok iş geldi.. günübirlik işler olunca da pek vakit ayıramadı bizim bıcıra.. aracın sağ tarafı bitti, sol taraf soyulmaya başlandı.. uzun sürüyor ama güzel oluyor.. çürükten eser kalmıyor..

DSC01235.jpg

DSC01240.jpg

Etiketler

poorangel' Alıntı:
emin değilim, daha doğrusu turbo takılmış görmedim hiç.. linklerini hatırlamadığım birkaç sitede takılabilecek turbo çeşitlerinden görmüştüm..

gerçi turbo takarsan bu motora o torku kaldırıcak yürür aksam bulmakda zor

blank marka turbo kiti mevcut. Ancak gereksiz bir aktivite olur bence, ancak fantazi olur.

Hiçde bile düz videsse birde blow takaçaksin. varya FH 12 gibi dolaşirsin.
Benimki otomatik olmasa çoktan takmiştim. Halada vaz geçmiş degilim ama su geçişleri beni firenliyor.

Evladiyelik harika bir araç olacak kolaylıklar diliyorum.

inşallah.. teşekkür ederim.. kaporta bitsin, öncelik 33inch lastikler.. fazla oynamadan biraz da yükseltmiş olucam.. mazot pompası zaten elden geçiyor, motorla ilgili sıkıntım kalmayacak.. yedek motorun kapaklardaki çatlaklara dikiş attırcam, hazırda bulunsun.. fırsat buldukça da motor üzerinde kromaj çalışmasına başlama fikrim var..

uğradım benim bıcır'ın yanına bu gün.. sağ ön kapı sacının alt kıvrım yerinin içinde ufak bir korozyon görmüştük ve usta elden geçirmişti.. bu gün sağ taraf ile ilgili eksik kaldı mı diye kontorl ederken aklına takılmış ustamın.. biz burayı yaptık ama burdan ufak da olsa korozyon kaptıysa içerde de birşey olabilir diye bi kontrol maksatlı sacı aralayınca burası kusur kalmasın deyip, kapının altından 10 cm kadar kesmiş.. gittiğimde sacı alıştırmış, puntolarına başlamıştı..

[attachment=1]
kesilen bölgedeki korozyon..

[attachment=2]
alıştırılıp puntolanmakta olan kısım..

[attachment=3]
başka bir açıdan..

[attachment=4]
iç tarafı da ne olur ne olmaz diye yaniliyoruz..

yarın bir plaka sac alıcam, elinde bitmek üzereymiş.. farklı farklı parçalardan yapabilirim istersen ama hakkını verelim dedi..
sağda solda eğilip bükülmüş saclardan yapmanın gerepi yok.. her ne kadar görünmeyecek yer de olsa, içimize sinmeli..

Fotoğraf0062.jpg

Fotoğraf0063.jpg

Fotoğraf0068.jpg

Fotoğraf0067.jpg

Fotoğraf0070.jpg

Bu gün yine uğradım BICIR ın yanına.. sol ön çamurluğu sökmüş usta, fotoğraflarını çektim ama, makina yanımda olmadığından şu an atamıyorum resimlerini.. ilginç bir durum, davlunbazda da çamurluğun iç sacında da sağ tarafa göre çok daha fazla çürük çıktı.. onarılmayacak gibi değil ama aracın sağı, solu birbirinden (çürük açısından) farklı olunca garip geldi.. belki de daha önce sağ tarafın çamurluk ve çamurluk içi sacını değiştirmişler diye düşünüyorum.. sol ön çamurluk zaten darbe almış, kim yaptıysa düzeltememiş de.. kabartma harita gibi yüzeyi macunla sınamışlar... iç ve dış çamurluk sacları birbirinden ayrılacak va öyle düzeltecek usta..

resimler, bir aksilik çıkmazsa, bu gece ya da yarın yüklenmiş olur..

Emeğinize sağlık,zorlu işin sonrası yaptığınızı izlemek zevkli olur :smiley:
kolay gelsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR