Arama sonuçlarınız

1. keçelikalem

Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için)

yine kitap gibi bir çalışma... elinize sağlık

2. keçelikalem

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan bey aracınızı güle güle kullanın. geçtiğimiz cuma akşamı pamukova civarında kurtarıcı üzerinde gördüğüm canavar sizinki miydi acaba? biraz hızlı solladık, dikkatli bakamadım :D
  3. keçelikalem

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri yeni aracınız hayırlı olsun. ve de kolay gelsin ;D sakaryalı ustalarımızın yaptıklarını meraka takip edicem...

4. keçelikalem

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi araç şiir gibi olunca, insanın içinden geliyor üstadım :D
  5. keçelikalem

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi maşaallah...nazar değmesin :D arka tampon fotoları ilk yayınlandığında bir abimiz teknelerin dinlence yerine benzetmişti... ben de ön tamponu görünce benzer bi hisse kapıldım. gerçekten de çok ihtişamlı olmuş. tıpkı, teknelerin pruvalarına benzemiş ;D...

6. keçelikalem

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri daha önce ihale tecrübesi olan abilerimiz ihalede en az 5000 tl teklif verilmesi gerektiğini yazmışlardı. vergilerle birlikte toplam rakamı mı söylediler yoksa ben mi yanlış anladım ???

7. keçelikalem

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... sabreden derviş misali, muradınıza ermişsiniz ;D hayırlı olsun
  8. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bilgi, ilan ve fotoğraf paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum bir kez daha. gidip görme imkanımız olmayan araçlar hakkında fikir sahibi olabiliyoruz bilgisayar başından.
  9. keçelikalem

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı sabahlar, hayırlı işler tüm dostlara...cumamız mubarek olsun

10. keçelikalem

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi aslan besleyen yemini düşünmez dimi ;D

11. keçelikalem

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hoşbuldum fatih bey. 20 mayısın da resmi tatil olmasını bekliyoruz ;D hayırlı sabahlar, hayırlı işler tüm dostlara...
  12. keçelikalem

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 20 mayıs tatil mi acaba? çeşitli söylentiler var. inşallah tatil olur ;D ;D ;D

13. keçelikalem

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... barış bey "askeriyeden çıkma" araçların ahvalini detaylarıyla açıklamış :) teşekkür ediyorum kendi adıma da... defender konusunda henüz "beyin jimnastiği" yapan biri olarak, sizin aklınıza takılan soruları bende irdeledim. 15-20 bin liraya hazır defender almak mı...
  14. keçelikalem

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hoşbuldum serkan bey. tabiatla birlikte bizdede bi canlanma olur herhalde :) tüm dostlara hayırlı sabahlar, hayırlı işler...
  15. keçelikalem

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hoşbuldum murat bey :)

16. keçelikalem

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yaklaşık 5 aydır, çok önemli işlerim olmadıkça hergün, siteyi kurcalamama rağmen "sakarya" bölümünü yeni farkettim. genellikle garaj kısmını incelediğim için bu bölümü farketmemiş olabilirim tabi :) adım ekrem. ailem arifiyede yaşamakta. ben de hafta...
  17. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri aktarayım bizim abiye...boşu boşuna gitmesin kırıkkaleye kadar. bağda-bahçede kullanma amaçlı almak istiyodu gerçi. kendine kalmış artık. çok teşekkür ederim yavuz bey, verdiğiniz bilgiler için...
  18. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri muhterem defender olarak vermemiş ilanı ;D bende nasıl göremedim diye hayret ediyodum kendime... bizim bi abimiz bu araçlardan birini almayı niyetine koydu. fakat kırıkkale den sakaryaya getirme meselesini düşünüyo... aracın yürütülerek getirilme...

19. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri fotoğraflar için teşekkür ederim kendi adıma. defenderlara kim daha güzel bakacaksa onda kalsın ihale ;D not: 6-7 taneden birini de ben alırım. kaldı 4 ;D onlarında taliplisi çıkar elbet...
  20. keçelikalem

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bu araçlar düz dizel galiba. bilgisi olan, gidip gören varmı araçları ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri