Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
Arkadaşlar, her malın sahibine çok yakıştığına cani gönülden inanırım hakkıyla kazanan kimsenin değil, hırsızlıkla kazananların dahi malında hiç gözüm olmadı.
O nedenle el emeğinin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.
Sinan kardeşimizin dediğine gönülden katılıyorum doğru söylüyor.Her şey sahibiyle güzeldir.
Evet bazı şeyler vardırki o kadar pahalıdırki para ile satılamaz, ancak hak edene hediye verilir. (ben nikon f55 marka bir fotoğraf makinesini satıaldığımdan çok kısa bir süre sonra çok heves eden fakat satınalabilecek durumda olmayan çok genç bir delikanlıya bir çekilişte hilleyle verdim çok mutlu oldu, bende mutlu oldum)
Opel işine gelince gönlüm hep DEFENDER'den yana hatta benim bir sözüm var "Defender zeytin ağacı gibidir, dededen toruna miras kalır" fakat opel biraz ulaşılabilir vede uzun mesafeler için daha uygun gibi.
İsmail bey,
Ben iki tekerleklilerle hiç yakın olamadım inanın bisiklet bile binmeyi bilmem.Motorla tek ilişkim arkadaşlarımın yetkili servisleri olması Kartal sanayi sitesinde suziki servisi işletiyorlar.
Fakat sizin motora müşteriyim ne istiyorsunuz gerçi bir fotoğrafını görmüştüm tanılmıyorsam hadi pazarlığa başlayalım son fiyat ne olur, makine ne durumda?Gerçi motorda ne sorulur bilmem ya hadi müşteriyim.Satana da alana da hayırlı olsun.
Şaka bir yana müşteri çıktığım birçok şey satıldı, ya ben satılacak ürünleri buluyorum veya başka bir şey var.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.