Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,585
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

ARKADAŞLAR RESİMLERİYARIN EKLEYECEĞİM.

Satılmaz Niyazi abi bazı şeyler para ile satılmaz onlardan biri de bu araç.
bu arada niyazi abi ne yapacaksın opeli, bize düşmez ama alacaksan arazi ile uyumlu kemikli araç almanı tavsiye ederim.

Saygılarrr

Etiketler

;D ;D ;D ;D

Niyazi bey,
tamam o zaman..bende senden yardım istiyorum..

Benim satılık ilanlarında olan motora (Ducati ) da bir el atıver..o da bir an önce satılsın.. :D :D :D

Bu sözüne uzun süre güldüm..
Annem 87 yaşında..Çok dürüst,sessiz,sakin..kendi halinde .namazında niyazında ,muhabbetti fazla olmayan,onun içinde komşu kadınların fazla ragbet etmedigi..yani dedikodusu olmadıgı için fazlaca ragbet etmedikleri biri.. :D

Ben dahil bütün çocukları,torunlarının hayati dönüm noktalarında mesela Üniversite imtihanına girecegimizde yani..bu 1001 tane zeytin yapragını okur.....duasını eder.Bir kapta akarsuya bırakır..Bundan fazlaca haberimiz olmaz...Ama nedense..her dua ettigide başarılı olur....
Biz yıllardır Annemle bu konuda şakalaşıp dururuz..
"Senin duaların-okumaların degil..bizim zeki- çalışkan olmamızdan dolayı sen hep haklı çıkıyorsun " diyoruz..Bu böyle gidiyor bakalım.

Sizin de tılsımınız eger satılabilecek araca tutuyorsa.... :D :D :D ne ala....

Arkadaşlar, her malın sahibine çok yakıştığına cani gönülden inanırım hakkıyla kazanan kimsenin değil, hırsızlıkla kazananların dahi malında hiç gözüm olmadı.
O nedenle el emeğinin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.
Sinan kardeşimizin dediğine gönülden katılıyorum doğru söylüyor.Her şey sahibiyle güzeldir.
Evet bazı şeyler vardırki o kadar pahalıdırki para ile satılamaz, ancak hak edene hediye verilir. (ben nikon f55 marka bir fotoğraf makinesini satıaldığımdan çok kısa bir süre sonra çok heves eden fakat satınalabilecek durumda olmayan çok genç bir delikanlıya bir çekilişte hilleyle verdim çok mutlu oldu, bende mutlu oldum)
Opel işine gelince gönlüm hep DEFENDER'den yana hatta benim bir sözüm var "Defender zeytin ağacı gibidir, dededen toruna miras kalır" fakat opel biraz ulaşılabilir vede uzun mesafeler için daha uygun gibi.
İsmail bey,
Ben iki tekerleklilerle hiç yakın olamadım inanın bisiklet bile binmeyi bilmem.Motorla tek ilişkim arkadaşlarımın yetkili servisleri olması Kartal sanayi sitesinde suziki servisi işletiyorlar.
Fakat sizin motora müşteriyim ne istiyorsunuz gerçi bir fotoğrafını görmüştüm tanılmıyorsam hadi pazarlığa başlayalım son fiyat ne olur, makine ne durumda?Gerçi motorda ne sorulur bilmem ya hadi müşteriyim.Satana da alana da hayırlı olsun.
Şaka bir yana müşteri çıktığım birçok şey satıldı, ya ben satılacak ürünleri buluyorum veya başka bir şey var.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

fren için bir kaç foto çekmiştim müsat olunca resmleri ekliyeceğim.

Arkadaşlar videoları çektim ama siteye yükleyemedim.

11122011.jpg

ccanlioglu' Alıntı:
Maaşallah!
Küheylan gibi olmuş; iyi günlerde, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Allah sattırmasın...
C.C.

sağol üstad. şu videoları bir ekleyebilseydim o zaman daha güzel olacaktı..

Sinancıgım harika olmuş..

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Video yüklemede ne sorun yaşıyorsun.

paylaşım sitelerinden birine ..mesela Dailymotion a yükle..oradaki linki buraya kopyala -yapıştır yap ..tamamdır.

sinan bey aracınızı güle güle kullanın.

geçtiğimiz cuma akşamı pamukova civarında kurtarıcı üzerinde gördüğüm canavar sizinki miydi acaba? biraz hızlı solladık, dikkatli bakamadım :D

cuma gördüğünüz araç sinanındı bilecikte frenlerlerini diske çevirmiştik sakarya ya gitmek için yola çıkmıştı.

Mustafa abi resimler dediğin gibi çok kötü çıkmış olsun bir önemi yok..

Frenlerin ve difransiyelin son durumu nasıl memnunmusun balatalar alıştımı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR