Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,587

Etiketler

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Hayırlısı olsun Hamdi kardeşim..

ufukta ne gözüküypr alacak ?? ;D çekik gözlü mü sarışınmı .. :D

sinanuzun54' Alıntı:
üzerinde bulunan t90 şanzuman yetersiz kaldı onun için daha güçlü bir şanzuman gerekiyordu ve 17 diş kaiser şanzumanı bulduk. orjinal 2 kullu arazi şanzumanı ile montaj yaptık. tek kullu şanzuman ile arazi de yeterli performans elde edemeyecğiz husunda usta bilgi verdi. geçiçlerde artık rahat oldu.
biaim motor farklı olduğu için meçburen flanş kullanmak zorundayız. resimleri en kısa zamanda yüklerim.
Evet Dana 20 low 1,96 Dana18 2,44 dür ve çift kollu şanzıman ile daha yüksek çekiş elde edersiniz. Ben şahsen Dana 20 yi tercih ederdim. ÇÜnkü Dana 18 arka çıkışı ön şaft çıkışının karşısında olduğu için dişli gruplarının tamamı hareket hainde bu sebeple rulman arızasını daha sık veriyor. Tek kollu da ise arka çıkış doğrudan verildiği için araziye takmadığınız sürece dişliler yük altında dönmez ve bu sebeple daha sorunsuz olur. Ayrıca tek kollu şanzımanı arazi vitesine parmağınızın ucu ile bile takabilrsiniz.

Her neyse ,sonuçta güzel bir çalışma oluyor elinize sağlık.Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz.

tente ile ilgili bir kaç resim..

18112011(001).jpg

18112011(002).jpg

18112011(003).jpg

18112011(004).jpg

18112011(005).jpg

Sinan ..son fotograflara baktım da...

çok güzel oluyorr....çok..

bunu bir ıslatalım derim..mesela sogucak taraflarına bir test etmeye mi girsek.. ;D ;D

mdr' Alıntı:
Sinan ..son fotograflara baktım da...

çok güzel oluyorr....çok..

bunu bir ıslatalım derim..mesela sogucak taraflarına bir test etmeye mi girsek.. ;D ;D

eyvallah ismail abi...

son bir kaç işlemi için az önce vinç yüklettim ve diğer sanayiye gitti.
turbo sistemi elektrik ile ilgili bir kaç işlem ve silecek işlemi için gönderdim.
2 -3 gün içinde herşey tatamiyle bitmiş olacak sonra hafta sonu etkinlik olursa deneriz hemde ıslatırız.

Son olarak eklemeyi beklediğim resim bu. henüz modikasyonlar bitmedi ama şimdilik bunu eklemek istiyorum.

M38A1.JPG

Merhabalar Sinan Bey :smiley:
Aracınızın Motorunu Hangi Araç Motoru İle Değiştirdiniz ??? :smiley:

BOL ÇAMURLAR ŞİMDİDEN ;D

Batu.Apnea' Alıntı:
Merhabalar Sinan Bey :smiley:
Aracınızın Motorunu Hangi Araç Motoru İle Değiştirdiniz ??? :smiley:

BOL ÇAMURLAR ŞİMDİDEN ;D
batu senin avatarındaki nivanın arka sol lastiği patlakmı yoksa öylemi gözüküyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.