sisdagili61' Alıntı:Merhaba Sinan kardeş,
Buranda eskiden Rize'de çok güzel branda yaparlardı bu arabalar için harika işler çıkartıyordu yaşlı bir usta vardı, resmen sıraya girerlerdi.
Hala devam eden varmı yokmu bilmem, neyseki siz olayı çözmüşsünüz.
Sağlıkla kalın.
arif09' Alıntı:sinan abi..en kısa zamanda 4 ilerı 17 diş.. tek sekromeçli..off-road sanzımanın fotolarını buraya yukeyecegız.....aşama aşama fotolarını çekiyorum..
ensar' Alıntı:takip ediyorum son halini merak ettim
ccanlioglu' Alıntı:Olduğu kadar birkaç resim alaydık
C.C.
Yanlış mı hatırlıyorum. Sizin araç 3 ileri T-90 orjinal şanzımanlı değilmiydi?sinanuzun54' Alıntı:arkadaşlar yapmış olduğunuz yardımlar için çok teşekkür ederim. yapılan işleri de bende sizden bakliyorum, artık.
osman' Alıntı:Yanlış mı hatırlıyorum. Sizin araç 3 ileri T-90 orjinal şanzımanlı değilmiydi?
sinanuzun54' Alıntı:evet dediğiniz gibi t 90 şanzuman vardı onu değiştirmek zorunda kaldım 4 ileri kaiser t19 şanzuman attık yerine.
sağol bu güne kadar en iyi gördüdüğüm CJ5 tabi oturdum yerde çocukluğumdam beri gördüğüm kaputunda regande yazan big foot'tu saymasaksinanuzun54' Alıntı:tşk üstad..
osman' Alıntı:Zorunda kaldık derken, şanzıman aızası mı yoksa yetersiz mi bulduğunuz için değiştirdiniz?
Yeni şanzımanınızdan eminim memnun kalacaksınız, bu arada T19 kaça mal ooldu, berberinde arazia şanzımanını da ana 20 ile değiştirdiniz mi, yoksa eski arazi şanzımanı Dana 18 i mi akuple ettiniz.?
Son bir soru. Her iki şanzımanın volant bağlantıları uyuyormu yoksa flnaş vs, değişiklik gerekiyormu?
Kolay gelsin, resimleri bekliyoruz.
Dawn' Alıntı:sinan kardeş
araç nedurumda metin usta turboyu bağladı mı ?
ne zaman gezi fotoğraflarını göreceğiz bu sıralarda biryerlere gidiyormusun aracı test edebildin mi
bir gün ziyaretine geleceğim
VAP' Alıntı:Merak ve 4 gözle takipteyim, korkarım beni de bu yaştan sonra bulaştıracaksınız tekrardan çamurlara... :
rsc86' Alıntı:sağol bu güne kadar en iyi gördüdüğüm CJ5 tabi oturdum yerde çocukluğumdam beri gördüğüm kaputunda regande yazan big foot'tu saymasak
sinan54' Alıntı:Maşallah adaşım, artık bitti say gayet güzel oldu ve olacak inşallah