Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,609

Etiketler

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Sinan kardeş,
Buranda eskiden Rize'de çok güzel branda yaparlardı bu arabalar için harika işler çıkartıyordu yaşlı bir usta vardı, resmen sıraya girerlerdi.
Hala devam eden varmı yokmu bilmem, neyseki siz olayı çözmüşsünüz.
Sağlıkla kalın.

merhaba

bu tür araçlar için türkiye de tente olayı başlı başına bir sorun usta yok desem yeridir. rize deki ustadan bir bilgim yok açıkcası ama doğrudur. bizde sakarya da bir usta bulduk bakalım nasıl bir şey çıkartacak bende bilmiyorum merakla bekliyorum açıkcası..
hoşcakalın..

arif09' Alıntı:
sinan abi..en kısa zamanda 4 ilerı 17 diş.. tek sekromeçli..off-road sanzımanın fotolarını buraya yukeyecegız.....aşama aşama fotolarını çekiyorum..

arkadaşlar yapmış olduğunuz yardımlar için çok teşekkür ederim. yapılan işleri de bende sizden bakliyorum, artık.

sinanuzun54' Alıntı:
arkadaşlar yapmış olduğunuz yardımlar için çok teşekkür ederim. yapılan işleri de bende sizden bakliyorum, artık.
Yanlış mı hatırlıyorum. Sizin araç 3 ileri T-90 orjinal şanzımanlı değilmiydi?

osman' Alıntı:
Yanlış mı hatırlıyorum. Sizin araç 3 ileri T-90 orjinal şanzımanlı değilmiydi?

evet dediğiniz gibi t 90 şanzuman vardı onu değiştirmek zorunda kaldım 4 ileri kaiser t19 şanzuman attık yerine.

sinanuzun54' Alıntı:
evet dediğiniz gibi t 90 şanzuman vardı onu değiştirmek zorunda kaldım 4 ileri kaiser t19 şanzuman attık yerine.

Zorunda kaldık derken, şanzıman aızası mı yoksa yetersiz mi bulduğunuz için değiştirdiniz?

Yeni şanzımanınızdan eminim memnun kalacaksınız, bu arada T19 kaça mal ooldu, berberinde arazia şanzımanını da ana 20 ile değiştirdiniz mi, yoksa eski arazi şanzımanı Dana 18 i mi akuple ettiniz.?

Son bir soru. Her iki şanzımanın volant bağlantıları uyuyormu yoksa flnaş vs, değişiklik gerekiyormu?

Kolay gelsin, resimleri bekliyoruz.

sinan kardeş

araç nedurumda metin usta turboyu bağladı mı ?

ne zaman gezi fotoğraflarını göreceğiz bu sıralarda biryerlere gidiyormusun aracı test edebildin mi

bir gün ziyaretine geleceğim

Merak ve 4 gözle takipteyim, korkarım beni de bu yaştan sonra bulaştıracaksınız tekrardan çamurlara... ::smiley: :smiley:

osman' Alıntı:
Zorunda kaldık derken, şanzıman aızası mı yoksa yetersiz mi bulduğunuz için değiştirdiniz?

Yeni şanzımanınızdan eminim memnun kalacaksınız, bu arada T19 kaça mal ooldu, berberinde arazia şanzımanını da ana 20 ile değiştirdiniz mi, yoksa eski arazi şanzımanı Dana 18 i mi akuple ettiniz.?

Son bir soru. Her iki şanzımanın volant bağlantıları uyuyormu yoksa flnaş vs, değişiklik gerekiyormu?

Kolay gelsin, resimleri bekliyoruz.

üzerinde bulunan t90 şanzuman yetersiz kaldı onun için daha güçlü bir şanzuman gerekiyordu ve 17 diş kaiser şanzumanı bulduk. orjinal 2 kullu arazi şanzumanı ile montaj yaptık. tek kullu şanzuman ile arazi de yeterli performans elde edemeyecğiz husunda usta bilgi verdi. geçiçlerde artık rahat oldu.
biaim motor farklı olduğu için meçburen flanş kullanmak zorundayız. resimleri en kısa zamanda yüklerim.

Dawn' Alıntı:
sinan kardeş

araç nedurumda metin usta turboyu bağladı mı ?

ne zaman gezi fotoğraflarını göreceğiz bu sıralarda biryerlere gidiyormusun aracı test edebildin mi

bir gün ziyaretine geleceğim

Özgür abi metin ustanın yanına son olarak geleceğiz turbo ve bir kaç diğer aksam bağlanacak. aracla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. ilk testi ben bizzat arazide deneyeceğim. metin ustaya sonra dener artık.:smiley:)

VAP' Alıntı:
Merak ve 4 gözle takipteyim, korkarım beni de bu yaştan sonra bulaştıracaksınız tekrardan çamurlara... ::smiley: :smiley:

Az kaldı 1 haftaya kadar çıkar aksilik olmazsa bekliyoruz üstad bizde.. çamurlarla oynamak güzelll...

rsc86' Alıntı:
sağol bu güne kadar en iyi gördüdüğüm CJ5 tabi oturdum yerde çocukluğumdam beri gördüğüm kaputunda regande yazan big foot'tu saymasak

teşekkür ederim. üstad elimizden geldiği kadarı ile topğlamaya çalışıyorum. henüz yazı işine sıra gelmedi gelince bakarsın böyle bir şey yazabiliriz...

akşam aracın yanına gittim çalışmalar devam ediyor.

araçla ile ilgili bir kaç resim çektim.

14112011(001).jpg

14112011(002).jpg

14112011(003).jpg

14112011(004).jpg

14112011(005).jpg

Maşallah adaşım, artık bitti say gayet güzel oldu ve olacak inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri