Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,609
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

...

27092011(004).jpg

Etiketler

sinan bey aracı canlı olarakta gördüm elinize sağlık sadece amortisörleri dahi yeter kolay gelsin

ilkerland' Alıntı:
sinan bey aracı canlı olarakta gördüm elinize sağlık sadece amortisörleri dahi yeter kolay gelsin

eyvallah üstad... elimizden geldiği kadarı ile yapmaya çalışıyoruz.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Sinan kardeş,
Emek verince ortaya güzel birşeyler çıkıyor ne güzel, darısı başıma.Malum arabayı sattım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

merhaba niyazi abi..

dediğin gibi emek verince bir şeyler oluyor. daha öncede ifade ettiğim gibi elimizden geldiği kadarı ile yapmaya çalışıyorum.

inşallah gönlüne göre bir araç bulursun ve dilediğin gibi yaparsın.

şimdilik bu kadar artık araç yapıldıkça ayrıntıları konuşuruz. hoşca ve dostça kalın...

selamlar.
aracınız öncelikle çok güzel olmuş elinize sağlık. bende bir def. sahibi olmak istiyorum. adapazarı erenler ATATÜRK sanayide MKE de ihaleyle araç alıp toplayan bi arkadaş varmış mümkünse bu konuda yardımcı olabilirmisin. [araçlar üstünkörü toplanıp mı satılıyor v.b)

berkant68' Alıntı:
selamlar.
aracınız öncelikle çok güzel olmuş elinize sağlık. bende bir def. sahibi olmak istiyorum. adapazarı erenler ATATÜRK sanayide MKE de ihaleyle araç alıp toplayan bi arkadaş varmış mümkünse bu konuda yardımcı olabilirmisin. [araçlar üstünkörü toplanıp mı satılıyor v.b)

merhaba,

konu ile ilgili pek bilgim yok ama araştırırım. ayrıca atatürk sanayinin yanında marangozlar sanayi sitesinde land toplayan arkadaşlar var. açıkçası nasıl topladıklarına şahit olmadım. ama toplanan araçlar gayet güzel oluyor. müsait olunca gün içinde uğrayıp toplayan ustaların tlf alıp iletirim size. hoşcakalın...

kısa samanda cevap verdiğiniz için tşk. erenler ATATÜRK sanayide bu işi yapan ve zaman zaman bu sitede ilanları olan bir usta birde adapazarının girişindeki sanayide bi usta varmış. ancak kimse yoğurdum ekşi demiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR