Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,588

Etiketler
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

abi hayırlı olsun diyelim. videosunuda bekliyoruz..

arif09' Alıntı:
abi hayırlı olsun diyelim. videosunuda bekliyoruz..

aracı cumartesi günü 45 derecelik bir eğime tırmanma ön denemesini yaptım. zorlanmadan tırmanışı gerçekleştirdik. ayrıca

aracta muhteşen bir performans var + turbo bağlanınca daha güçlü olacağına inanıyorum. tabiki en büyük etki kaiser şanzuman ve defransiyeller bence..

en kısa zamanda videosunu eklerim..

sizede buradan tekrar teşekkür ederim yapmış olduğunuz yardımlar için..

Teşekkürler :smiley:
Peki Tğvden Muayndeden Geçerken sorun çıkartmıyolarmı?

Batu.Apnea' Alıntı:
Teşekkürler :smiley:
Peki Tğvden Muayndeden Geçerken sorun çıkartmıyolarmı?

motordan bahsediyorsunuz sanırım. almış olduğumuz motor faturalı olup, ruhsata işlenmiştir.

ayrıca tüv ün bakmış olduğu şase silecek fren vss gibi işlemlere bakıyorlar.

bunlardanda herhangibir sıkıntımız yok rahatlıkla geçecektir.
haftaya muayeneye gidip hepimiz öğreneceğiz bunu bakalım başka bir sorun olacakmı.

4.27 oran çok güzel seçim.iyi günlerde kullanın.ALLAH kazadan beladan korusun.

Çok güzel oldu "Küheylan" güle güle iyi günlerde kullanın İnşallah...
Tüvü merak ediyorum doğrusu, eğer olumlu olursa benimkine de bir motor buluruz :smiley: :smiley: :smiley:
Bu arada siteye girmede 0nbeş gündür sorun yaşadım benden mi kayneklendı merak ediyorum.
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Çok güzel oldu "Küheylan" güle güle iyi günlerde kullanın İnşallah...
Tüvü merak ediyorum doğrusu, eğer olumlu olursa benimkine de bir motor buluruz :smiley: :smiley: :smiley:
Bu arada siteye girmede 0nbeş gündür sorun yaşadım benden mi kayneklendı merak ediyorum.
C.C.

sağol coşkun abi, tüve hataya giriyoruz rapor çıktıktan sonra paylaşırız yine burada. site biraz sorun vardı ama 15 gün kadar sürmedi açıkcası. şimdilik bu kadar sonra hörüşmek dileğiyle.

Merhaba Arkadaşlar...

aracın işlemleri bitti test ettik ama kampana sistemi arazı kpşulları için uygun olmadığı kanaatine vardık.

gezenbilirden mustafa eker abimiz ile tanıştık ve aracı fren sistemini diske çevirmek için gerekli işlemlere başladık.

bugün aracımız geçecek ve haftaya TÜV e gireceğiz.

Buradan mustafa EKER abimize yardımları için çok teşekkür ederim.

Haydi Sinan, haydi kardeşim görelim şu arabayı, hazır arabam yok ken belki müşteri bile çıkarım hiç belli olmaz.
Önceki gün bir galeride 95 model bir opel fronti gördüm 5 kapılı 2.4 lpg li bir baktım eleman hiç bir şey yok çok düzgün dedi, şöyle bir yanaştım bir baktım doğru diyor hiç birşey yok fakat diğer manada kısaca lastik bile yok hemen uzadım, gece bir baktım bizim otoparka gelmiş sanırım satılmış.İşte ben değil müşteri olmak sorarsam o mal satılır haberin ola.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.