Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 682,199
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı işler..

19 Mayıs devlet memurlarına tatil ya özel de çalışanlar napsın.. :smiley: :smiley: ;)

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
Ekrem bey hoşgeldiniz. 20 mayıs bana tatil kesin ;D
hoşbuldum fatih bey. 20 mayısın da resmi tatil olmasını bekliyoruz ;D hayırlı sabahlar, hayırlı işler tüm dostlara...

Sn.Arkadaşlar biz ist.dan şimdilik 3 arkaş söz konusu tarihte,sülüklü göl ve acelle ye 3 günllük bir kamp ve yürüyüş düşünüyoruz.Sizlerden etki tepki vs gerekirse katılım da olabilir.Sevgili Hasan arkadaşımız daha büyük bir etkinliğe katılıyor.Yoksa kendiside bizim ile olabilirdi.Kısmet meselesi inşaallah bir aksilik olmaz ve biraz dolaşırız.en son bundan 16 sene önce gitmiiştim.Şimdi ise hayrlısı ile bakalım nasıl bir etkinlik ve katılım olur.selamlar ve iyi paylaşımlar.

Vallah iyi olur sn.mdr.bir çay muhabeti de olabilir.

Günaydın Arkadaşlar,

Hayırlı sabahlar,
Hayırlı cumalar

Neşeniz daim olsun.

Ali bey teşekkürler.

İsim yazma işlemi son hızıyla devam ediyor... :D

Hayrlı işler ve cumalar,iyi muhabetler.Sn.mdr Kara panteri satmaya niyetlenmişsiniz hayrlısı olsun(.Özellikle o sayfaya girmedim.)Umarım alanda ,size de faydasını görürsünüz.

Ankara dan selamlar... ;D

Listemiz..

1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları
2-İsmail Dönmez ve Eşi
3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları
4-Ali Kerimoğlu

Tabi birde neresi olacak bunu da konuşalım.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR