genel olarak biliyorum.kanlıçaydan gidilir.oradanda göktepeye,acellaya,sultanpınarı,geyve vs.vs gidilebiliyor.serkan şen' Alıntı:Karapürçekten Kirpiyan yaylasına ben hiç çıkmadım...
Bilen varmı değişik bir rota olur...
kaytarmak yok mekan seninde mekanın azbuçuk sende bilirsin oralarımuratbilici' Alıntı:bizede arkadaşların çektiği resimlere bakmak düşecek... şimdiden bol muhabbetler... ;D
varya sırf şu üzümlü kek için tüm uğraşlarım.(dostluğunuzu dememe bile gerek yok)mdr' Alıntı:Hamdi bey buna sevindik bak... ;D ;D ;D
inşallah geniş katılımlı bir gezimiz olacak...
oralara gittim bir kaç kez tır-tır denen aletle nerdeyse 10 yıl oldu..son_kral_54' Alıntı:kaytarmak yok mekan seninde mekanın azbuçuk sende bilirsin oraları varya sırf şu üzümlü kek için tüm uğraşlarım.(dostluğunuzu dememe bile gerek yok)
baktım ayın 20 sine 15 kişi izin peşinde,haliyle yalakalardan bana sıra gelmez,yıllık iznimden bir parça kullanayım dedim
iyiya onlarda katılabilir,abim hayride iyi bilir kros'uyla sık,sık kaçar oralaramuratbilici' Alıntı:oralara gittim bir kaç kez tır-tır denen aletle nerdeyse 10 yıl oldu..
en iyi garip memet (öz enişte) gediğin oğlu tamirci olan oda iyi bilir- nalbur akrabam feyzullah onlar atv muhabbetinden 4x4 muhabbetine yeni terfi eden arkadaşlar)
sık sık yaylaya kadar giden grup. ancak geyveye indiler mi? bi soriyim?
mdr' Alıntı:Dündar Lastiginde ne vardı ki.
sen lastiksiz de gidersin oralara.. ;D