Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,600
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Kayseri'de ihale yok. Sahinibden.com'da ilanı olan 3 adet dizel 110 var, onlarla kıyaslama yaptım.

Etiketler

Arkadaşlar behim anlamadığım bir olay var.Eskişehirdeki aracın 16000 e satıldığı yazılmış .Bu araç KDV ve masraflarlas yaklaşık 19000 -20000 e gelir .Ya bu rabanın daha iyisini ve ne olduğu belli olanı hemde binip beğenmek şartıyla alabilirsiniz ama deiğim gibi neden buralarda bu kadar yüksek gidiyor fiyat .Başka bu işin ne açıklaması var.Ben kendi aracımı burada ve malum sitede ilan vererek ihale fiyatının çok altında verdim .BU ihalie işinin mantığı pek aklıma yatmadı. Tabi herkesin keyfi bilir. Bu benim yorumum.

bahadır1919' Alıntı:
Arkadaşlar behim anlamadığım bir olay var.Eskişehirdeki aracın 16000 e satıldığı yazılmış .Bu araç KDV ve masraflarlas yaklaşık 19000 -20000 e gelir .Ya bu rabanın daha iyisini ve ne olduğu belli olanı hemde binip beğenmek şartıyla alabilirsiniz ama deiğim gibi neden buralarda bu kadar yüksek gidiyor fiyat .Başka bu işin ne açıklaması var.Ben kendi aracımı burada ve malum sitede ilan vererek ihale fiyatının çok altında verdim .BU ihalie işinin mantığı pek aklıma yatmadı. Tabi herkesin keyfi bilir. Bu benim yorumum.

aslında çok güzel bir yere değinmişsin bahadır1919 bu iş aslında matıklıyken birden mantıksızlaşıyo nasılmı araçların fiyatı düşük tutuluyo örn: 5.000 tl ile 10.000 arasında bu aracın modeline , km'sine ve temizliğine göre değişiyor ihaleye girenler de bu fiyatlara alabileceğini sanıyorlar ama yanılıyorlar zira onalar gibi kaç kişi bu aracın peşine düşüyo sonuç olarak da böyle acaip fiyatlara satılabiliyor bu araclar işte baştaki o güzel mantıklı mantık yerini bu mantıksız mantığa bırakıyor :smiley::smiley:

arkadaşlar elimde temiz düz dizell bir araç var tamamen elden geçmiştir motorun blok haricinde tüm parçaları değişmiştir faturaları mevcuttur ilgilenen olursa 18500tl ye vermeyi düşünüyorum

P3250092.jpg

Arkadaşlar, askeriyede daha hala 2. dünya savaşı görmüş 1940 model amerikan yada alman araçları tamir edilip kullanılıyorken, yerli üretim olan ve parça sorunu olmayan ufak tefek bakımlarla en az daha 20 yıl daha hizmet verebilecek nitelikte olan land roverlerin(otokar) direk hurdaya ayrılıp ( üstelik ezilip parçalanıp) imha edilip yerine yenilerinin alınıyor olması insanın kafasında soru işaretleri doğuruyor, acaba belli kurumların bu hurdaya ayırıp yenisini alma yöntemiyle keselerimi doluyor? yada aracın alındığı montojcı firmamı kollanıyor???? bir arkadaşımızın yazdığı gibi resimleri görünce insanın AĞLAYASI GELİYOR yazık milli servetimize

yasin arkadaş aracın fiyatını malum sitede 15,500 yazmışsın gezilebilir indirimi bu fiyat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR