Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,643
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

bahadır1919' Alıntı:
Arkadaşlar behim anlamadığım bir olay var.Eskişehirdeki aracın 16000 e satıldığı yazılmış .Bu araç KDV ve masraflarlas yaklaşık 19000 -20000 e gelir .Ya bu rabanın daha iyisini ve ne olduğu belli olanı hemde binip beğenmek şartıyla alabilirsiniz ama deiğim gibi neden buralarda bu kadar yüksek gidiyor fiyat .Başka bu işin ne açıklaması var.Ben kendi aracımı burada ve malum sitede ilan vererek ihale fiyatının çok altında verdim .BU ihalie işinin mantığı pek aklıma yatmadı. Tabi herkesin keyfi bilir. Bu benim yorumum.

Aracın KDV'si %1 ve TÜV2den yeni geçmiş. Noter satışı masrafı var sadece. Yani Öyle 19-20'ye gelmiyor. İstanbul'a gelmek için mazot parası dahil 16,5 bin TL'yi geçmez maaliyeti.

Etiketler

bigbass1985' Alıntı:
arkadaşlar elimde temiz düz dizell bir araç var tamamen elden geçmiştir motorun blok haricinde tüm parçaları değişmiştir faturaları mevcuttur ilgilenen olursa 18500tl ye vermeyi düşünüyorum

Bu sayfanın amacı ihaleler ile ilgili haberleri paylaşmak. Aracınızın satışı için ilanı ilgili bölümde konu açarak yayınlayabilirsiniz.
İhaledeki araç 110 kasa 5 kapı modeli ve toplam maaliyeti İhale fiyatı +%1 KDV artı noter masrafından ibaret, zannedildiği gibi 19-20 bine çıkmıyor. Doğruluğunu teyid etmediğiniz bilgi ile aracınıza rayic belirlemeniz pek isabetli olmamış.
Eğer ilan safyasında olsaydı, forum kuralları gereği, aracınıza biçtiğiniz bedel hakkında yorum yapmaz idim, fakat bu sayfada araç ve ederi konusunda yorum yapmaya mani bir durum olmadığı için, kamyonet kasa 110 dizel için 18 bin beşyüz TL'nin fazla yüksek olduğunu, 13-14 arası satarsanız iyi fiyata vermiş olacağınızı düşündüğümü paylaşmamda bir hata olmadığı kanaatindeyim.

nkurtkaya' Alıntı:
Bu sayfanın amacı ihaleler ile ilgili haberleri paylaşmak. Aracınızın satışı için ilanı ilgili bölümde konu açarak yayınlayabilirsiniz.
İhaledeki araç 110 kasa 5 kapı modeli ve toplam maaliyeti İhale fiyatı +%1 KDV artı noter masrafından ibaret, zannedildiği gibi 19-20 bine çıkmıyor. Doğruluğunu teyid etmediğiniz bilgi ile aracınıza rayic belirlemeniz pek isabetli olmamış.
Eğer ilan safyasında olsaydı, forum kuralları gereği, aracınıza biçtiğiniz bedel hakkında yorum yapmaz idim, fakat bu sayfada araç ve ederi konusunda yorum yapmaya mani bir durum olmadığı için, kamyonet kasa 110 dizel için 18 bin beşyüz TL'nin fazla yüksek olduğunu, 13-14 arası satarsanız iyi fiyata vermiş olacağınızı düşündüğümü paylaşmamda bir hata olmadığı kanaatindeyim.

Aynı yazıyı bende yazacaktım ama Nejat benden önce davranmış.

Herhalde arkadaş burada hazır araç almaya niyetlenmiş kişileri görünce kafasına göre buraya yapıştırmış ilanı, hazıra konayım istemiş bir yerde.

Benin de satılık aracım var fakat hiç de böyle şeyler yapmayı düşünmedim, bırakın konuda fotoğraf ve bilgi paylaşımını kimseye bahsetmedim bile. Yöneticelerimizin bu başlık altında verilen ilan konusunda yazılanları silmesi isteğinde bulunmak isterim. Kimseye haksızlık olmasın en azından etik olarak doğru olanı yapalım.

Saygılarımla.

onsekiz gerçektende ciddi rakam.Satış şansı artması için gerçekçibir rakama inmeniz lazım gibime geldi.:smiley:

arkadaşlar özür dilerim o malum sitedeki 15500tl fiyat eski fiyatıdır resimleri güncellerken fiyat değiştirmeyi atlamışım fiyat artışında tente ve arka kapının değişiminden dolayadır yani herhangi bi yandış durum yoktur araç fiyatınada araç sahibi karar verir tıpkı alıcının beğenip beğenmeme özgürlüğü gibi birde arkadaş kamyonet yazmış araç kamyonet değildir. sitenin ilan bölümü olduğunu bilmiyordum kimseninde zaaflarından yararlanmak değildi amacım eminim bu siteye giren arkadaşların benden çok araç bilgisine sahiptirler. yorum yapmayacaktım ama fotoğrafşları silemedim biraz yeniyim bu sitede nasıl silindiğinide bilmiyorum eğer yardımcı olursanız silerim tekrar bu bölümde ilan yayınladığım için özür dilerim ama hiçbir art niyet yoktur saygılar...

bigbass1985' Alıntı:
... birde arkadaş kamyonet yazmış araç kamyonet değildir....

Önceksayfadaki resimlerde 2 kapılı, kasası olan ve tenteli lacivert araç yok mu? Ben mi yanlış görüyorum? Bu araç kamyonet sınıfında değilse ne sınıfında acaba? Ruhsatta ne olarak geçiyor?

Ben ruhsata değilde araca bakınca kamyonet görüyorum.

Konuyu dağıtmayalım, ihalelerden bilgisi olan var mı arkadaşlar, araçları gidip gören, fotoğraflayan yok mu hiç?

Selamlar.

Arkadaşlar 14 Nisan daki ihaledeki araçlar yeni araçlarmı yoksa satamadıklarımı bilgisi olan varmı

Bir ay kadar önce Kırıkkale'deki araçları incelemiştim ben.Araçlar yeni gelmişti,bir 7-8 tanesinin gelmesini bekliyorlardı.. Elle tutulur pek bir şey yoktu.

sertem41' Alıntı:
Alican Seymendekilerden mi bahsediyorsun, onları gördün o zaman.

Ben 2 gündür oradayım zaten dokunmayın defender larıma 2 tanesine iş koydum ama teklif edeceğim rakam konusunda kararsızım

Slm Arkadaslar

Bu 3000 Tdi olan defenderler sadece Türk telekom ihalelerindenmi alinabiliyor.Yani baska bir kurumdan ihale usulu yada direk satilmiyormu, birde arkadaslar kusura bakmayin biraz fazla oluyorum,ama sitedeki diger arkadaslar yaziyorlar. Bu isin ticaretini yapan arkadaslar ihalelere girip hepsini aliyorlarmis. Anladigim kadariyla yani kullanmak icin alamak isteyen kisilerin almasi yada ihaleye girmesi engelleniyormu? Anlamadim neden alinamiyor? Tüccar olan arkadaslar fiyati cokmu yükseltiyorda o yüzdenmi alamiyor arkadaslarimiz, malum sitede birtane vardi.Gecen hafta enson 27500 tl idi bu fiyatlari abartili buluyorsunuz bencede dogru yani bayagi bir abartili ama yinede tabii serbest piyasa olabilir diyorum. Peki ihaleye girsek kac gibi alinabilir bu 3000TDI arac yani aradaki fiyat farki ne olabilir daha önce Türk telekom ihalesine giren arkadaslarimiz varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum hepinize cok selamlar

ceyhun

Ceyhun merhaba;

Ne zamandır görünmüyordun hoş geldin. Bu işler çok karışık değil aslında. Bildiğim kadarıyla birşeyler anlatayım.

Malum sitedeki konu olan araç fiyatı hemen hemen normal gibi. Çünkü pazarlık payını da düşün, biraz daha indirimli alabilme şansın var. Normalde turbo motorlu ve hazır yapılmış araçlara bakıldığında fiyatları 35-50 gibi seyrediyor. Telekomdan bu araçların ne kadara alındığı zaten belli, ihale sonuçlarını yayınlıyorlar herkes öğreniyor zaten. Araç alındıktan sonra takdir edersiniz ki dört dörtlük olmuyor, bir takım bakımlara ve parçalara ve aksesuarlar ihtiyaç olabiliyor, bunun haricinde araçlar hangi ildeyse oradan alınması nakliyesi, gerekli vergilerin ödenmesi gibi bir takım ücretler ödeniyor, normal olarak bunlar maliyete ekleniyor. Birde sonuçta eğer bu kişi aracı satacaksa bu işin ticaretini yapıyorsa makul seviyede sanırım bir kar marjı koyarak aracı satılığa çıkarıyor. Buraya kadar sanırım herşey normal.

İhale olayına gelince, sonuçta ihaleler aylar öncesinden açıklanıyor, hemen hemen herkesin haberi oluyor. Herkes girebiliyor ihalelere burada sıkıntı yok. Aslında sıkıntı ihaleye girenlerin araçlara biçtikleri fiyatlar. Kullanıcı da olsa tiaretini de yapan olsa fiyatları girenler şişiriyor. 3750 tl den ihaleye çıkan araç nasıl olurda 12500 gibi bir rakama çıkıyor bazen ben bile anlamıyorum. İşin ticaretini yapan aslında fiyatların şişmesini hiç istemez çünkü daha üstüne kar koyup satacak, kullanıcı bunu düşünmez nasılsa aracısız satın alıyorum diyerek o aradaki farkı ihalede kullanıyor ve artırıyor fiyatı, böyle oluncada fiyatlar şiştikçe şişiyor. Birde bu ihalelere gideceksin geleceksin, bir takım bürokratik işler masraf tabi bunlar, birde iş olmadı bir dünya zaman kaybı falan falan falan. En iyisimi alan arkadaşlar dan tüm bunları düşünerek makul fiyatta anlaşarak özel bir araç almak en mantıklısı gibi geliyor. Belki de kullanıcılar girmese ihalelere fiyatlar biraz daha düşer bile :smiley:.

Sonuçta bu söylediklerim benim düşüncelerim, ben bu işin ticaretini yapanlara hiç bir şey demiyorum, sonuçta senin de dediğin gibi serbest piyasa, bulunmaz hint kumaşıda değil araçlar, bir şekilde sahip olunabilecek araçlar. Çok fazkada kafa yormaya gerek yok bence. Biraz araştırdıktan sonra kısmet hengisiyse oraya yönleniyorsun. Sonra kaderinle başbaşa kalırsın, önündeki maçlara mesut bahtiyar bakarsın.

Allah herkesin kısmetini açık etsin, gönlüne göre versin.

Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.