Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,619

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

herkese kolay gelsin telekomdan satılan defendırları gördüm mağlum sitede adamlar 23500 tl fiyat yazmışlar telekomda 14000 tl idi insanlar ne karlar ediyorlar

tezcanlıı' Alıntı:
herkese kolay gelsin telekomdan satılan defendırları gördüm mağlum sitede adamlar 23500 tl fiyat yazmışlar telekomda 14000 tl idi insanlar ne karlar ediyorlar
İstedikleri fiyatdan satabileceklerini sanmıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1988-model-land-rover-4x4-jeep-satiliktir-43959470/detay

bu para eder mi arkadaşlar ayrıca sizce ihale kaça biter tahminen.

Arkadaşım ihalenin 10000 den bittiğini varsayarsak eğer araç 7+1 den fazla ise ruhsatı KDV %18 +ufak tefek masraflar 12000 bi bulur ona göre hesap et.Ama tahminim en az 7-8 kişi olur ihalede burada bir çok kez yazıldı ihalede en önemli şey kendine bir rakam belirleyip bu araç bana kaça yarar deyip ona göre hareket etmektir.Size kolay gelsin Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, kendime 13.000 tl ye kadar sınır koydum.fakat 15.000-16.000 e de güzel görünen defenderlar sitede var.hayırlısı dediğiniz gibi motora diferansiyele filan baktırmak lazım.hurda alıp yaptırmak biraz işi iyi bilmeyi gerektiriyor o yüzden mke ihaleleri biraz ürkütüyor.

bu ihale hangi kurumda çıkacak
ben bir ihale sayfasına üye olmak istiyorum. ama hangi site kapsamlı iyi.

Geçen yıl bir düz dizel ihalesi 15 küsürde bitmişti. Kayseri'de 3 tane dizel var 14-14,5 aralığında. Buradan hareketle 13-14 aralığını geçmemesi gerekir diye tahmin ediyorum ama göreceğiz.

nkurtkaya' Alıntı:
Geçen yıl bir düz dizel ihalesi 15 küsürde bitmişti. Kayseri'de 3 tane dizel var 14-14,5 aralığında. Buradan hareketle 13-14 aralığını geçmemesi gerekir diye tahmin ediyorum ama göreceğiz.

merhaba kayserideki ihale hangi kurumda yapılacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.