Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,683

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

warmaster' Alıntı:
aynen yada motor değişimi yaparlardı 2.5 tdi herkesin işine yarar.

ling aklımda değil ama aradım ben kullanan telekom çalışanlarını konuştum bazi illerde var çoğu temiz dedi tdi motor araçlar ama camlılar var dedi yakında ihaleye cıkacsk pazartesi net öğreneceğim tam aslını

vallaarkadaşlar bende bu işi araştırmak için google da aradım bizim forum çıktı amasya il jandarma komutanlığından tek kabin tamamı dizel yaklaşık 10 ila 15 arasında defender kamyona yüklenip ihale için ankaraya gönderildi bende ihale tarihini felan araıyordum....

Kırıkkale deki araçlarla ilgili resimleri ilanlar kısmında yayınladım burada da yorumsuz olarak yayınlıyorum.

22022011504.jpg

22022011503.jpg

22022011502.jpg

22022011501.jpg

22022011500.jpg

Arkadaşlar içim cız falan etmedi, resmen ağlayasım geldi. Yemin ediyorum size ülkemiz de boşa harcanan o kadar çok para varki, bunlardan onlardan birileri.

Ya arkadaş bu araçlar her zaman değerlendirilir, dünya kadar parça var üzerinde, milli server değilmi bunlar, yazık günah değilmi verdiğimiz vergilere. Hurdaya giden bu araçları bedava dağıtsalar, yeniden kazanım olmaz mı bunlar. Hurdaya neden çıkarıyorsun. Bırakın alan alsın ihtiyacını karşılasın, işe yaramayanları ver hurdaya, yada alan kişi versin.

Şu canım araçlara bakıyorum dünyanın parçası var üzerinde, hepsi dünyanın parası. Gerçekten yüreğim parçalandı.

Yazık benim ülkemin haline gerçekten yazık...

Ekonomik ömür denen sebepten dolayı araçlar hurdaya çıkıyor.Memlekette farzedin 5000 tane landrover kullanıcısı var, burada hurdaya çıkan araç 15-20000 adet var.Ancak orduda ekonomik ömrünü doldurmuş yada görev zamanı görev yapamayacak hale gelmiş aracı imha eden kurum burası.Belli kriterdeki araçları (belli hasar durumu) zaten satılığa çıkarıp satıyorlar.Duygusallık yapmayın lütfen.Bu araçlardan herhangi birinden , herhangi bir parçayı belirlenmiş birim fiyatlarla söküp alabiliyordunuz eskiden. Sanırım bu uygulama hala var.

güzel bir çalıima.hangi heykeltraş yada sanatcı böyle bir çalışmayı yapabilir.ŞAHHANE ŞAHESERLER.Hayrlı olsun iyi seyieler.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ekonomik ömür denen sebepten dolayı araçlar hurdaya çıkıyor.Memlekette farzedin 5000 tane landrover kullanıcısı var, burada hurdaya çıkan araç 15-20000 adet var.Ancak orduda ekonomik ömrünü doldurmuş yada görev zamanı görev yapamayacak hale gelmiş aracı imha eden kurum burası.Belli kriterdeki araçları (belli hasar durumu) zaten satılığa çıkarıp satıyorlar.Duygusallık yapmayın lütfen.Bu araçlardan herhangi birinden , herhangi bir parçayı belirlenmiş birim fiyatlarla söküp alabiliyordunuz eskiden. Sanırım bu uygulama hala var.

Yavuz Bey merhaba;

Keşek dediğiniz gibi olsa, ben İzmitte ikamet ediyorum, Seymen hurdalığı yanıbaşımda, ne yazıkki dediğiniz gibi gidip istediğim parçayı alma şansım yok malesef, vermiyorlar. Bırakın parçayı 1 araç bile alayım deseniz onu bile vermiyorlar. Bu söyledikleirniz eskidenmiş sanırım. Ankarada işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama biz Seymen hurdalığından sadece parça alamadık. Berk arkaşım bile şahittir buna. Hatta bereber gittik bir kaç parça birşeyler lazım dı ama malesef elimiz boş döndük.

Duygusallaşmak işte sadece bu yönden. Orada bir sürü araç var bizlerede gereken parçaları alaırız dedik.

Şimdi burada bu fotoğrafları gördüğümüzde bir sürü parça heba olacak diye düşünüyorum. Bana en çok koyan Seymen yada diğer hurdalıklarda bulunan araçlarda işe yaramaz vaziyette duran bir stepne taşıyıcısına 300 TL vermek oldu. Bunun gibi daha neler var neler...

Dediğiniz gibi tamamen duygusal bakıyorum olaya, :smiley:)) Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

SERİ 3 109' Alıntı:
Kırıkkale deki araçlarla ilgili resimleri ilanlar kısmında yayınladım burada da yorumsuz olarak yayınlıyorum.
''Kurt katırın kıymetini ne bilir çeker budunu yolar'' böylede bir ata sözümüz var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.