tezcanlıı' Alıntı:arkadaşlar herkese kolay gelsin bu araçların fiyatı 14500 tl ye geliyor uygun mudur.
bu ay sonunda yapılacak ihalede 2009 ve 2010 yıllarında ihaleye çıkarılıp satılamayan araçlar var hepsi trafik tescilli fakat çok eksileri varo9876' Alıntı:Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.
mail yağmuruna tutmak bişeyleri değiştirmeyecektir buna emin olun burada ancak 10 kişi birleşip beraberce hareket edilebilir tabi oda nasıl olur muamma!o9876' Alıntı:Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.
tezcanlıı' Alıntı:bu araclar 140 bin km civarı şanzıman ve klima olayını bilmiyorum araçlar çalışır ve yürür durumda dediler ama sinoptaki 1 senedir yatıyormuş
o9876' Alıntı:Tezcanlı arakadaş bu araçlar daha önce ihaleden satılan araçlarmı .Kim nerede satıyor açıklama yaparsan bence iyi olur.Belki bzizmde alma imkanımız olur.Kolay Gelsin.
o9876' Alıntı:Tezcanlı arakadaş bu araçlar daha önce ihaleden satılan araçlarmı .Kim nerede satıyor açıklama yaparsan bence iyi olur.Belki bzizmde alma imkanımız olur.Kolay Gelsin.
Evet arkadaşımız çok doğru bir konuya değinmiş. Konuyu açarsak ;Bu araçları 5 kapıya çevirebilirmiyiz.Çevirisek.Ruhsat işlemi nasıl olur .Yani cinsi ne olur. Proje gerekirmi.Ruhastta sorun çıkarmı.Bu işleri yaptıran varmı bilgi verirse seviniriz.tezcanlıı' Alıntı:telekomdan satılıyor tel numarası var bende
bu araçları çift kabine cevire bilirmiyiz bilgisi olan varmı veya nasıl kullanılır
Evet haklısın arkadaşım . Araştırdım araçlar dediğin gibi alınmayıp kalanlar. Eksikleri çoktur.Birlikte hareket etmek gibisi yok ama önümüze bu işerden anlayan birini çıkıp öncilik yapması lazım.Bu sitede birkaç kez birlikte hareket etme girişimi oldu ama başarısız olundu yani sonuç çıkmadı.Ama ben elimden geldiğince ihalelerden ve olaylardan bahsederk faydalı olmaya çalışıyorum.Mesela şu telekeo araçları yani tecanlı arkadaşın bahsettiği araçlar birkaç kişi bi araya gelinip alıanıp 5 kapıya çevrilemezmi neden olamsın. Çok araç pazarlık ve az maliyet demek . Tabiki benimki bir hayal ama inşallah gerçek olur.Herkese Hayırlı İşlerkaptan10' Alıntı:mail yağmuruna tutmak bişeyleri değiştirmeyecektir buna emin olun burada ancak 10 kişi birleşip beraberce hareket edilebilir tabi oda nasıl olur muamma!