Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,683
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

diger resimler

MakeThumbnail2.jpg

Etiketler

tezcanlıı' Alıntı:
arkadaşlar herkese kolay gelsin bu araçların fiyatı 14500 tl ye geliyor uygun mudur.

Motoru ve model yılına göre değişir 96 ve üstü artı turbo dizel ise bence çok uyugn (Yanda tdi çıkartması var ve vinçli,artı olarak 96 üstü ise rn 380 şanzuman ve klima olması gerekiyor telekom optik araçlarında ;) )

Bu araç 79 bin civarı bir kilometre de bir sefer satıldı ihalede vatandaş caydı herhalde 57 plakalı olan için konuşuyorum ben bunun resimlerini önceki sayfalarda vermiştim.

o9876' Alıntı:
Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.
bu ay sonunda yapılacak ihalede 2009 ve 2010 yıllarında ihaleye çıkarılıp satılamayan araçlar var hepsi trafik tescilli fakat çok eksileri var

bu araclar 140 bin km civarı şanzıman ve klima olayını bilmiyorum araçlar çalışır ve yürür durumda dediler ama sinoptaki 1 senedir yatıyormuş

o9876' Alıntı:
Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.
mail yağmuruna tutmak bişeyleri değiştirmeyecektir buna emin olun burada ancak 10 kişi birleşip beraberce hareket edilebilir tabi oda nasıl olur muamma!

tezcanlıı' Alıntı:
bu araclar 140 bin km civarı şanzıman ve klima olayını bilmiyorum araçlar çalışır ve yürür durumda dediler ama sinoptaki 1 senedir yatıyormuş

Tezcanlı arakadaş bu araçlar daha önce ihaleden satılan araçlarmı .Kim nerede satıyor açıklama yaparsan bence iyi olur.Belki bzizmde alma imkanımız olur.Kolay Gelsin.

o9876' Alıntı:
Tezcanlı arakadaş bu araçlar daha önce ihaleden satılan araçlarmı .Kim nerede satıyor açıklama yaparsan bence iyi olur.Belki bzizmde alma imkanımız olur.Kolay Gelsin.

telekomdan satılıyor bazı illerde var daha önce satılmamış

fiyatları uygun geldi bana birde bu araçları çift kabine cevirebilirmiyiz

o9876' Alıntı:

telekomdan satılıyor tel numarası var bende

bu araçları çift kabine cevire bilirmiyiz bilgisi olan varmı veya nasıl kullanılır

tezcanlıı' Alıntı:
telekomdan satılıyor tel numarası var bende

bu araçları çift kabine cevire bilirmiyiz bilgisi olan varmı veya nasıl kullanılır
Evet arkadaşımız çok doğru bir konuya değinmiş. Konuyu açarsak ;Bu araçları 5 kapıya çevirebilirmiyiz.Çevirisek.Ruhsat işlemi nasıl olur .Yani cinsi ne olur. Proje gerekirmi.Ruhastta sorun çıkarmı.Bu işleri yaptıran varmı bilgi verirse seviniriz.

kaptan10' Alıntı:
mail yağmuruna tutmak bişeyleri değiştirmeyecektir buna emin olun burada ancak 10 kişi birleşip beraberce hareket edilebilir tabi oda nasıl olur muamma!
Evet haklısın arkadaşım . Araştırdım araçlar dediğin gibi alınmayıp kalanlar. Eksikleri çoktur.Birlikte hareket etmek gibisi yok ama önümüze bu işerden anlayan birini çıkıp öncilik yapması lazım.Bu sitede birkaç kez birlikte hareket etme girişimi oldu ama başarısız olundu yani sonuç çıkmadı.Ama ben elimden geldiğince ihalelerden ve olaylardan bahsederk faydalı olmaya çalışıyorum.Mesela şu telekeo araçları yani tecanlı arkadaşın bahsettiği araçlar birkaç kişi bi araya gelinip alıanıp 5 kapıya çevrilemezmi neden olamsın. Çok araç pazarlık ve az maliyet demek . Tabiki benimki bir hayal ama inşallah gerçek olur.Herkese Hayırlı İşler ;)

Selam Arkadaşlar Bu İhalelerle İlgili Ling Varmı Bakabileceğimiz Arabaların Rsimlerini Buldugunuza Göre Diğer Açıklamalarıda Paylaşırsanız Sevinirim
Emeği Geçen Tüm Arkadaşlara Teşekkürler

Bu araçlar Kapalı kasa kamyonet görünüyor olsa gerek eger öyle ise tadilat prejesiyle belki açık kasaya çevrilebilir ancak 5 kapıya çevirmek mevzuata göre pek mümkün degil,
Eger böyle bir olasılık olsaydı ankara antalya kayseri gibi yerlerde bu araçları ekmek kapısı yapmış ismi lazım olmayan 3 5 arkadaş piyasada kapalı kasa araçların bu kadar düşük fiyatlara satılmasına müsade etmezlerdi herhalde çünki piyasa raicini bu 3 5 arkadaş belirliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.