Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,864
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Dj' Alıntı:
dizel olarak kast etmiştim ::smiley:
yarın seni araıyacam belki barışın yanına giderim yarın işlerim var yetiştirirsem gidecem maslak a mehmet ustanın yanına cok sevdim şeker gibi adam çayını içmeye giderim bol bol :D

Bende Dize kastetdim aslanım ben görmedim diye. Hadi bakalım git, bir günde ben beklerim çay'a artık, ne diyelim....

Etiketler

Tdi ler mke ye mi geliyor yoksa telekomun tdi lerinin piyasaya cıkmasını kastettiniz.Gecen seneden beri mke ve diğer alternatifleri araştırıyorum fakat henüz sonuc alamadım Bu sevda nasıl biter bilinmez takipe devam :smiley: :smiley:

tdi ler mke ye gelmeye başlamış bu ay sonunda hepsi gelecekmiş toplam 1300 aracın seymen kırıkkale ve izmire dağıtılacağı söylendi büyük ihtimal mart ayı içerisinde ihaleye çıkacaklar :smiley: :smiley:

Eğer öyle ise bekleyip görelim tahmin edersem fiyat biraz farklı olur .Düz dizel ile Tdi gerci ikiside hurda olarak hasaplanıyor.

Model yılı sizce ne olur.Defender 110 lar genelde 87 olarak geldi 92 ler acık kasa .Ama Tdi ler orduya hangi tarihte alındı acaba

Bence Tdi Beklemeyin mke den daha 1992 model üstü hurdaya çıkmamış daha 1993 94 95 96 ki bunların hepsi benzinli ne zamanki 1997 mke ye gelirse o zaman Tdi gelmiş demektir bekleyenlere sabırlar (ben dahil) diliyorum :smiley:

Bu unimogları değiştirmeyi düşünmüyorlarmı.
ihaleye çıkarsalar almaya niyetim var, 10 yılda bekliyebilirim. :smiley:

Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.

arkadaşlar herkese kolay gelsin bu araçların fiyatı 14500 tl ye geliyor uygun mudur.

MakeThumbnail.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR