bazden24' Alıntı:Mevcut kızılay aracların ihale tarihine ve şartlarına ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim
ncmsrn' Alıntı:İhale 30.01.2011 de yapıldı.
gokhanlro' Alıntı:araçlar 15 16 bin gibi rakamlara gitti....!!!!!!????
sertem41' Alıntı:Gitti deren üzülmüş gibisiniz, sani açırmış gibi yazmışsınız. Araçların düz dizel olduğunu düşünürse yada benzinli, bence pahalıya gitmiş, yazık daha bu arabaların bakım masrafları da olacak.
Aman dert etmeyin o kadar yakında yine TD300 ler düşmeye başlar.
sertem41' Alıntı:Gitti deren üzülmüş gibisiniz, sani açırmış gibi yazmışsınız. Araçların düz dizel olduğunu düşünürse yada benzinli, bence pahalıya gitmiş, yazık daha bu arabaların bakım masrafları da olacak.
Aman dert etmeyin o kadar yakında yine TD300 ler düşmeye başlar.
bende 1994 model var sfır gibi ama 17 bine alıcı bulamıyor ihaleyemi çıkarasam ne ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:araçlar 15 16 bin gibi rakamlara gitti....!!!!!!????
Dj' Alıntı:bende 1994 model var sfır gibi ama 17 bine alıcı bulamıyor ihaleyemi çıkarasam ne ;D ;D ;D
Olmaz Yaw Devlete rakip olamam ben. sonra piyasayı bozmayalım değilmi ;Dsertem41' Alıntı:Bence de güzel fikir vallahi, aynen öyle kardeşim. Öyle yapsana, aç bir başlık, teklif al bakalım ne olacak..!
Dj' Alıntı:Olmaz Yaw Devlete rakip olamam ben. sonra piyasayı bozmayalım değilmi ;D
Selam SeRhat Nasılsın Görüşemiyoruz nerelerdesin OAraçlar Ne oldu hakket ilgisiz klalıp askıya alınmıştır hele BEnzinli Arabanın her tarafıo altın olsa türkiyede yüzüne kimse bakmaz haket 1993 ten 1996 ya kadar otokar dizel araç çıkardımı bi kaçtane dizel var onlarda dönüşüm yaşamışlar varmı bilgin o konudasertem41' Alıntı:Selo selam;
Hani hatırlıyormusun Telekom dan araç alan arkadaşlar aldıkları araçlara teklif istediler, sen de öyle yapabilirsin düşüncesindeyim.
Dj' Alıntı:Selam SeRhat Nasılsın Görüşemiyoruz nerelerdesin OAraçlar Ne oldu hakket ilgisiz klalıp askıya alınmıştır hele BEnzinli Arabanın her tarafıo altın olsa türkiyede yüzüne kimse bakmaz haket 1993 ten 1996 ya kadar otokar dizel araç çıkardımı bi kaçtane dizel var onlarda dönüşüm yaşamışlar varmı bilgin o konuda
dizel olarak kast etmiştim :sertem41' Alıntı:Selo kardeşim benim, iyiyim sağolasın kurban , bir ara telefonla görüşelim, yarın telefonlaşım seninle.
Öyle deme be abicim, benzinlinin de tadı ayrı, benim dizel biliyorsun maşallahı var ama ne yaparsan benzinli kadar sessiz olmuyor. Telekomda alınan araçları arkadaşlar sattı diye biliyorum, kaldığını düşünmüyorum, Ankarada ki Malum bir firma biliyorsun onun ilanları malum sitededevam ediyor hem de o biçim fiyatta ;D.
Aynen dediğin gibi 93-96 arası OTOKAR araç çıkarmadı diye biliyorum, zaten farkındaysan hiç o model de araç yok hatta ben 98 e kadar biliyorum.