Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,698
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Mevcut kızılay aracların ihale tarihine ve şartlarına ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
araçlar 15 16 bin gibi rakamlara gitti....!!!!!!????

Gitti deren üzülmüş gibisiniz, sani açırmış gibi yazmışsınız. Araçların düz dizel olduğunu düşünürse yada benzinli, bence pahalıya gitmiş, yazık daha bu arabaların bakım masrafları da olacak.

Aman dert etmeyin o kadar yakında yine TD300 ler düşmeye başlar.

Tabiki 300 Tdi ben şahsen bu fiyata piyasada daha derli toplu bir defender almayı tercih ederim .Tercihim 300 tdi bilgileriniz dahilinde yakın bir tarihte gercekleşecek olan ihale var ise paylaşmanızı rica ederim.
Mevcut bu hurda yasası bizlerin ilgilendiği aracları kapsamıyor değilmi .

günaydın millet defender alacağızya heryere saldırıyoruz. gecenlerde oto mekanik hüseyin ustanın yanındaydım usta bana yakın zamanda 3000 td ihalesi olacağını söyledi.
bende acelemde olmadığından beklemeye karar verdim.aslında piyasada 3000 td var ama cok kar etme cabasımı ne fiyat inmiyorlar.

sertem41' Alıntı:
Gitti deren üzülmüş gibisiniz, sani açırmış gibi yazmışsınız. Araçların düz dizel olduğunu düşünürse yada benzinli, bence pahalıya gitmiş, yazık daha bu arabaların bakım masrafları da olacak.

Yanlış anlamışsınız ....elbette yüksek fiyata gitti... En son telekom ihalesinde ortalama 19 000 liratya gelecek şekilde ben 4 adet almıştım300 tdi leri(bence olması gereken fiyat bu)... Bunlarki düz diesel ve araçların dışı da içide bitmiş..

sertem41' Alıntı:

benim gözümde max 10 fiyatları...

valla düz dizel araç alınacaksa bence şase ve kaportasına para veriliyor sadece... geriye kalan herşey elden geçirmek, 0 lamak gerekiyor... ihale işi, hani para harcanmamış alınacaksa düzel dizel veya benzinli, en güzel adres mke gibi geliyor bana... kendiniz yapacaksanız tabi eğer 0 dan...

Dj' Alıntı:
bende 1994 model var sfır gibi ama 17 bine alıcı bulamıyor ihaleyemi çıkarasam ne ;D ;D ;D

Bence de güzel fikir vallahi, aynen öyle kardeşim. Öyle yapsana, aç bir başlık, teklif al bakalım ne olacak..!

Dj' Alıntı:
Olmaz Yaw Devlete rakip olamam ben. sonra piyasayı bozmayalım değilmi ;D

Selo selam;

Hani hatırlıyormusun Telekom dan araç alan arkadaşlar aldıkları araçlara teklif istediler, sen de öyle yapabilirsin düşüncesindeyim.

sertem41' Alıntı:
Selo selam;

Hani hatırlıyormusun Telekom dan araç alan arkadaşlar aldıkları araçlara teklif istediler, sen de öyle yapabilirsin düşüncesindeyim.
Selam SeRhat Nasılsın Görüşemiyoruz nerelerdesin OAraçlar Ne oldu hakket ilgisiz klalıp askıya alınmıştır hele BEnzinli Arabanın her tarafıo altın olsa türkiyede yüzüne kimse bakmaz haket 1993 ten 1996 ya kadar otokar dizel araç çıkardımı bi kaçtane dizel var onlarda dönüşüm yaşamışlar varmı bilgin o konuda :smiley:

Dj' Alıntı:
Selam SeRhat Nasılsın Görüşemiyoruz nerelerdesin OAraçlar Ne oldu hakket ilgisiz klalıp askıya alınmıştır hele BEnzinli Arabanın her tarafıo altın olsa türkiyede yüzüne kimse bakmaz haket 1993 ten 1996 ya kadar otokar dizel araç çıkardımı bi kaçtane dizel var onlarda dönüşüm yaşamışlar varmı bilgin o konuda :smiley:

Selo kardeşim benim, iyiyim sağolasın kurban ;), bir ara telefonla görüşelim, yarın telefonlaşım seninle.

Öyle deme be abicim, benzinlinin de tadı ayrı, benim dizel biliyorsun maşallahı var ama ne yaparsan benzinli kadar sessiz olmuyor. Telekomda alınan araçları arkadaşlar sattı diye biliyorum, kaldığını düşünmüyorum, Ankarada ki Malum bir firma biliyorsun onun ilanları malum sitededevam ediyor hem de o biçim fiyatta ;D.

Aynen dediğin gibi 93-96 arası OTOKAR araç çıkarmadı diye biliyorum, zaten farkındaysan hiç o model de araç yok hatta ben 98 e kadar biliyorum.

sertem41' Alıntı:
Selo kardeşim benim, iyiyim sağolasın kurban ;), bir ara telefonla görüşelim, yarın telefonlaşım seninle.

Öyle deme be abicim, benzinlinin de tadı ayrı, benim dizel biliyorsun maşallahı var ama ne yaparsan benzinli kadar sessiz olmuyor. Telekomda alınan araçları arkadaşlar sattı diye biliyorum, kaldığını düşünmüyorum, Ankarada ki Malum bir firma biliyorsun onun ilanları malum sitededevam ediyor hem de o biçim fiyatta ;D.

Aynen dediğin gibi 93-96 arası OTOKAR araç çıkarmadı diye biliyorum, zaten farkındaysan hiç o model de araç yok hatta ben 98 e kadar biliyorum.
dizel olarak kast etmiştim ::smiley:
yarın seni araıyacam belki barışın yanına giderim yarın işlerim var yetiştirirsem gidecem maslak a mehmet ustanın yanına cok sevdim şeker gibi adam çayını içmeye giderim bol bol :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR