Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,874
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Bu araçları uzun zaman böyle bırakmışlar.Bu kişiler hakkında devlet malına zarar vermekten mahkemeye vermek lazım.Bunlar milli servet ,yazıkkkk.

Etiketler

tek kelime HAİNLİK biz vergi verelim.....Allah ve sesap...

Arkadaşlar diyarbakırdaki hzj 75 ler için tamiri ekonomik değil yazmış bu araçlar hurda belgelimi alınıyor hurda ise tekrar trafiğe çıkamıyor biliyorum sadece parçaları yedek parça olarak kulanılıyor .Yanlışsam düzeltin arkadaşlar

Evet arkadaşlar hainlik bencede.Birde daha 10000 -15000 km de olup da hurdaya çıkarılanlar var.Bunuda anlamak mümkün değil.

İhale takip eden arkadaşalara duyurulur. Ay sonunda Kızılayın ihalesi varmış, ilgilenen arakadaşlar bir baksın derim.

Selamlar.

http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/haber.php?t=-Duyurular.ve.Ilanlar-HURDA.VE.EKONOMIK.OMRUNU.TAMAMLAMIS.ARAC.SATISI

sertem41' Alıntı:
İhale takip eden arkadaşalara duyurulur. Ay sonunda Kızılayın ihalesi varmış, ilgilenen arakadaşlar bir baksın derim.

Selamlar.

http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/haber.php?t=-Duyurular.ve.Ilanlar-HURDA.VE.EKONOMIK.OMRUNU.TAMAMLAMIS.ARAC.SATISI

5 tane 1991 model Land Rover var ihale listesinde (sıra no: 16, 20, 25, 28 ve 70), hepsinin muhammen bedelleri 6,000 TL. Araç başına geçici teminat 500 TL.

araçlar ile ilgili birkaç resim

27012011440.jpg

27012011441.jpg

27012011443.jpg

27012011445.jpg

27012011446.jpg

arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olan veya gören varmı acaba?
dizel-benzinli ve kasa durumları nedir acaba :smiley:

TA2SL' Alıntı:
arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olan veya gören varmı acaba?
dizel-benzinli ve kasa durumları nedir acaba :smiley:

Araçların tamamı diesell tamamı 110 kasa tamamı 5 kapılı tamamı resimlerde görüldüğü gibi. Beyaz aracın şanzumanı içerde !

bu hafta mke den araba almayı düşünüyorum.acaba nakliyesi nasıl oluyor..??
acaba çekici vasıtasıyla mı? yoksa sürerek getirebiliyormuyuz..saygılar

bu hafta mke den araç almayı düşünüyorum.acaba nakliyesi nasıl oluyor?
acaba çekici vasıtasıyla mı ??
yoksa araca binip çalıştırıp kullanarak çıkartabiliyormuyuz?bilginiz varmı??saygılar

acenk' Alıntı:
bu hafta mke den araç almayı düşünüyorum.acaba nakliyesi nasıl oluyor?
acaba çekici vasıtasıyla mı ??
yoksa araca binip çalıştırıp kullanarak çıkartabiliyormuyuz?bilginiz varmı??saygılar

nakliye kısmını kendiniz ayarlıyorsunuz... kullanmanız trafikte yasal değil, araçlar trafiğe tescilli değil. kamyon çekici vs birşey ayarlamnız daha uygun olur

araçlar kasa olarak çok düzgün gibi duruyor mekanik te fazla yıprak olacağını sanmıyorum en azından mke daki gibi değillerdir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR