ersahtekinsen
Ana Kamp
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
aracların fotosununa sahip arkadaslar lütfen paylasalım
aracların fotosununa sahip arkadaslar lütfen paylasalım
sertem41' Alıntı:Merhaba Ceyhun Kardeşim,
Ara sırada seni buralarda görmek isterim, hiç olmaz sa sen de oralardan ( ne kadar ulaşamazsakta onlara ) bize bir takım bilgiler ve fotoğraflar aktar. Parça konularında, aksear konularında bilgilendir. İnan çok seviniriz.
Tekrar görüşmek üzere.
ceruto' Alıntı:Merhaba Serhat Abi
Abi gönüller bir zaten yazilarinizi ve yorumlarinizi sürekli takip ediyorum.Herzaman dedigim gibi burdan sizin icin yapabilecegim bir sey oldugunda sorgusuz sualsiz emrinizdeyim abi, konu her ne olursa olsun. Sizlerin sayesinde siteden cok seyler ögrendim. Isasallah birgün birlikte bir etkinlikte bulusuruz.tüm dostlara defender sevdalilarina saygilarimla
Ceyhun
yavuz-çelikel' Alıntı:Toyota araçlar için yaşanan burada landlar için yaşanıyor. Forumlarda yapılan muhabbetler eninde sonunda tüccarlarında ilgisini çekiyor ve fiyatlar gitgide yükseliyor.İhaleden almak bence zor, tüccarlar kapışıyor zaten, bireysel alım yapanların şansı yok bence.Üç beş sene önce 15 yirmi binlira olan araçlar şimdi 50-60 bin liralarda seyrediyor, eskimelerine rağmen.Fiyat arz ve talep dengesiyle artıyor.Bence fazla ses çıkarmadan ihaleye girerek almaya çalışmak daha mantıklı geliyor, tabi ihaleden almayı kafaya koyduysanız.İhalelerde her neresi olursa olsun kurumla ilişki yoksa, yada işini bilen tüccar değilseniz (anladınız ne demek istediğimi) almak bence zor. Kurum ister tasiş, ister telekom ,yada ne olursa olsun.
sertem41' Alıntı:Merhaba Yavuz Bey;
Bende tamamen katılıyorum düşüncelerinize, tüccar olarak sıfatladığımız kişilere kalsa belki bu kadar yükselmez piyasa, son kullanıcılarda işin içine girdikleri zaman malesef hepten şişiyor fiyatlar. Nihayetinde bu işin raic satılır fiyatlarını bir şekilde kullanıcılar belirliyor, yani bizler belirliyoruz.Araçların kaça alındığını bile bile o kadar yüksek karlarla satamazlar bizler talip olmassaksak, örnekleri de zaten mevcut. Bizlerde kullanıcılar olarak ihalelerde mantıklı teklifler sunarsak ve dediğiniz gibi fazla dillendirilmese birde sanırım ortalama rakamlar bu kadar yukarılara tırmanmaz.
Saygılar.
alican4153' Alıntı:ben daha karar vermedim kamyonette alabilirim,ihaleye başlangıç fiyatı ne kadar bilginiz var mı acaba?
göktu' Alıntı:MKE nin ihalesinde 5bin TL altına verilen teklifler sayılmıyor
bilginiz olsun.
zaten 3 ihalede satılmazsa sonra 4 bin TL den satışta oluyor diğerleriyle birlikte....
rica ederim ne demekalican4153' Alıntı:bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
göktu' Alıntı:rica ederim ne demek
ben de oradan aldım ihaleyle... 300 tl filan yazanlar vardı
dalga geçmişlerdi bisiklet alınamıyor o paraya nasıl öyle bir teklif veriyorsunuz gibilerinden
aman diyim o yüzden ;D