Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,619

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Toyota araçlar için yaşanan burada landlar için yaşanıyor. Forumlarda yapılan muhabbetler eninde sonunda tüccarlarında ilgisini çekiyor ve fiyatlar gitgide yükseliyor.İhaleden almak bence zor, tüccarlar kapışıyor zaten, bireysel alım yapanların şansı yok bence.Üç beş sene önce 15 yirmi binlira olan araçlar şimdi 50-60 bin liralarda seyrediyor, eskimelerine rağmen.Fiyat arz ve talep dengesiyle artıyor.Bence fazla ses çıkarmadan ihaleye girerek almaya çalışmak daha mantıklı geliyor, tabi ihaleden almayı kafaya koyduysanız.İhalelerde her neresi olursa olsun kurumla ilişki yoksa, yada işini bilen tüccar değilseniz (anladınız ne demek istediğimi) :smiley: almak bence zor. Kurum ister tasiş, ister telekom ,yada ne olursa olsun.

sertem41' Alıntı:
Merhaba Ceyhun Kardeşim,

Ara sırada seni buralarda görmek isterim, hiç olmaz sa sen de oralardan ( ne kadar ulaşamazsakta onlara ) bize bir takım bilgiler ve fotoğraflar aktar. Parça konularında, aksear konularında bilgilendir. İnan çok seviniriz.

Tekrar görüşmek üzere.

Merhaba Serhat Abi

Abi gönüller bir zaten yazilarinizi ve yorumlarinizi sürekli takip ediyorum.Herzaman dedigim gibi burdan sizin icin yapabilecegim bir sey oldugunda sorgusuz sualsiz emrinizdeyim abi, konu her ne olursa olsun. Sizlerin sayesinde siteden cok seyler ögrendim. Isasallah birgün birlikte bir etkinlikte bulusuruz.tüm dostlara defender sevdalilarina saygilarimla

Ceyhun

ceruto' Alıntı:
Merhaba Serhat Abi

Abi gönüller bir zaten yazilarinizi ve yorumlarinizi sürekli takip ediyorum.Herzaman dedigim gibi burdan sizin icin yapabilecegim bir sey oldugunda sorgusuz sualsiz emrinizdeyim abi, konu her ne olursa olsun. Sizlerin sayesinde siteden cok seyler ögrendim. Isasallah birgün birlikte bir etkinlikte bulusuruz.tüm dostlara defender sevdalilarina saygilarimla

Ceyhun

Teşekkürler Ceyhun, güzel düşüncelerin yeter bizlere, umarım bir gün mutlaka yolumuz kesişir bir yerde.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Toyota araçlar için yaşanan burada landlar için yaşanıyor. Forumlarda yapılan muhabbetler eninde sonunda tüccarlarında ilgisini çekiyor ve fiyatlar gitgide yükseliyor.İhaleden almak bence zor, tüccarlar kapışıyor zaten, bireysel alım yapanların şansı yok bence.Üç beş sene önce 15 yirmi binlira olan araçlar şimdi 50-60 bin liralarda seyrediyor, eskimelerine rağmen.Fiyat arz ve talep dengesiyle artıyor.Bence fazla ses çıkarmadan ihaleye girerek almaya çalışmak daha mantıklı geliyor, tabi ihaleden almayı kafaya koyduysanız.İhalelerde her neresi olursa olsun kurumla ilişki yoksa, yada işini bilen tüccar değilseniz (anladınız ne demek istediğimi) :smiley: almak bence zor. Kurum ister tasiş, ister telekom ,yada ne olursa olsun.

Merhaba Yavuz Bey;

Bende tamamen katılıyorum düşüncelerinize, tüccar olarak sıfatladığımız kişilere kalsa belki bu kadar yükselmez piyasa, son kullanıcılarda işin içine girdikleri zaman malesef hepten şişiyor fiyatlar. Nihayetinde bu işin raic satılır fiyatlarını bir şekilde kullanıcılar belirliyor, yani bizler belirliyoruz.

Araçların kaça alındığını bile bile o kadar yüksek karlarla satamazlar bizler talip olmassaksak, örnekleri de zaten mevcut. Bizlerde kullanıcılar olarak ihalelerde mantıklı teklifler sunarsak ve dediğiniz gibi fazla dillendirilmese birde sanırım ortalama rakamlar bu kadar yukarılara tırmanmaz.

Saygılar.

ihalere toplanıp gırmek lazım gecen lerde bı landcruizer satışı vardı ihaladen satıldı ihalenın bıtış fiyatlarını aracın ihale nosundan plakasından takıp ederk netde ihaleden nekadar sarıtdıgını buldum arac malum sıtede galerıden satılık 1998 mod aracın ihale bitişi 30 32 bin tl arası malum sıtede 32 € satılık nasıl bır ihale işleri dönuyor anlayamdım. ben de nıyetlendım bi ara ihaleden almayı ama kafa karıştırıyor bu işler.

sertem41' Alıntı:
Merhaba Yavuz Bey;

Bende tamamen katılıyorum düşüncelerinize, tüccar olarak sıfatladığımız kişilere kalsa belki bu kadar yükselmez piyasa, son kullanıcılarda işin içine girdikleri zaman malesef hepten şişiyor fiyatlar. Nihayetinde bu işin raic satılır fiyatlarını bir şekilde kullanıcılar belirliyor, yani bizler belirliyoruz.Araçların kaça alındığını bile bile o kadar yüksek karlarla satamazlar bizler talip olmassaksak, örnekleri de zaten mevcut. Bizlerde kullanıcılar olarak ihalelerde mantıklı teklifler sunarsak ve dediğiniz gibi fazla dillendirilmese birde sanırım ortalama rakamlar bu kadar yukarılara tırmanmaz.
Saygılar.

evet dillendirdikçe defender satıcıları bu araçların meraklılarının ve almak için uğraşanların nekadar çok olduğunu görünce fiyatları yükseltiyo

e

alican4153' Alıntı:
ben daha karar vermedim kamyonette alabilirim,ihaleye başlangıç fiyatı ne kadar bilginiz var mı acaba?

MKE nin ihalesinde 5bin TL altına verilen teklifler sayılmıyor

bilginiz olsun.

zaten 3 ihalede satılmazsa sonra 4 bin TL den satışta oluyor diğerleriyle birlikte....

alican4153' Alıntı:
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
rica ederim ne demek:smiley:

ben de oradan aldım ihaleyle... 300 tl filan yazanlar vardı
dalga geçmişlerdi bisiklet alınamıyor o paraya nasıl öyle bir teklif veriyorsunuz gibilerinden

aman diyim o yüzden ;D

iki resim arasındaki fark nedir ?
[attachment=1]
[attachment=2]
Araçlar alan kişi tarafından çekilmeye başlanmış.

22022011496.jpg

07042011575.jpg

Kırıkkale ye gelen LAND ROVER lerin "A" sı "D" sine nasıl indirilir ?
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

07042011563.jpg

07042011564.jpg

07042011565.jpg

07042011566.jpg

07042011567.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.