Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,586

sinanuzun54

1962 MODEL M38-A1
Yer
sakarya
evet arkadaşlar uzun zamandır aramış olduğum cj5 buldum. 05/06/2011 tarihinde aracı istanbuldan yükleyerek sanayide ki dükkanımıza bıraktık.06/06/2011 tarihinde kupa şase ayrımı yaptık. artık makas, şase, kupa bakımına geçildi. bir sıkıntı olmazsa bu ay sonunda yollardayız.

araç 1962 model olup; 2400 dizel motorlu.

Görüntü0208.jpg

Görüntü0209.jpg

Görüntü0210.jpg

Görüntü0211.jpg

Görüntü0212.jpg

Etiketler

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Hayırlı olsun Sinanım...

ilgiyle ve merakla takip edecegim...

teşekkür ederim ismail abi..

aracın çoğu parça siparişini verdik onları bekliyoruz. bizde bu arada şase güçlendirmesi, makas işlemlerini yapıyoruz.

aracı akşamları 18:00 den sonra topluyoruz, acelemiz yok ay sonuna kadar bitireceğiz bir aksilik olmazsa.

yeni aracınız hayırlı olsun. ve de kolay gelsin ;D

sakaryalı ustalarımızın yaptıklarını meraka takip edicem...

Adaşım Hayırlı Olsun

İnşallah gönlüne göre toplarsın merakla bekliyoruz...

Sinancıgım aracının yapım aşamalarından birine rast geliriz inşallah.. ;D ;D

arkadaşlar çok teşekkür ederim.

tabiki toplama aşamasında sizinde görüşlerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.

BEN SAMSUN BAFRADA JİPCİ İSMAİL USTA .......ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN İYİ UĞRAŞMALAR.ARAÇ JİP İN TUZLA ÜNİVERSAL CJ5 MODELİ DİR BUNU BELİRTEYİM GÜZEL ARABA ANLADIĞIM ÜZERİNDE BMC DİZEL MOTOR..
İNŞALLAH MOTOR SAĞLAMDIR EKONOMİK BİR MOTOR OLDUĞUNU BELİRTEYİM PARÇASI UCUZ VE BAKKALDADA BULURSUN DESEM YALAN OLMAZ ÖNCE MEKANİĞİ BAKIM YAPIN MUAYENE DEN SONRADA KAPORTA BENCE ŞU AN BENDE 1966 MODEL ÜNİVERSAL CJ6 TOPLUYORUM HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM... HAYIRLI ÇALIŞMALAR.

SAM_2077.jpg

ismail55' Alıntı:
BEN SAMSUN BAFRADA JİPCİ İSMAİL USTA .......ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN İYİ UĞRAŞMALAR.ARAÇ JİP İN TUZLA ÜNİVERSAL CJ5 MODELİ DİR BUNU BELİRTEYİM GÜZEL ARABA ANLADIĞIM ÜZERİNDE BMC DİZEL MOTOR..
İNŞALLAH MOTOR SAĞLAMDIR EKONOMİK BİR MOTOR OLDUĞUNU BELİRTEYİM PARÇASI UCUZ VE BAKKALDADA BULURSUN DESEM YALAN OLMAZ ÖNCE MEKANİĞİ BAKIM YAPIN MUAYENE DEN SONRADA KAPORTA BENCE ŞU AN BENDE 1966 MODEL ÜNİVERSAL CJ6 TOPLUYORUM HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM... HAYIRLI ÇALIŞMALAR.

Merhaba İsmail Usta;

biz sizin tavsiyelerinize uymadık :smiley: direk olarak aracı parçaladık. bakalım süreç içerisinde ne olacağını göreceğiz.

bu arada dediğiniz gibi bmc tm30 motoru var yalnız bu motorun değiceşek 2200 motor atılacak üzerine.

yinede sizden yardımlarınızı bekleyeceğiz.

saygılar..

aracın iç döşemeleri sökülmüş ve temizlik işlemleri başlamış. başka işlerim olduğu için aracın yanında fazla duramadım bir kaç resim çektim paylaşıyorum..

Görüntü0227.jpg

Görüntü0223.jpg

Görüntü0222.jpg

Görüntü0228.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR