Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bu arabaya gönül vermiş biri olarak hiç maliyetini düşünmedim. sadace benim istediğim gibi bir araç olması yeterli. bana sorarsanız nakit paranız olmadan (10+20 bin arası) bu tür araçları toplamak hem sizi üzer hemde aractan soğumuş olursunuz. ama araç çıktıktan sonra kabaca bir maliyet tablosus sizler için oluştururum.
bende 63 model var, transit motor koydum üzrine, ruhsatını işletmeye fırsat kalmadan yeni yasa çıktı.. üzerine gmc suburban aldım ve uzunca bir süre cj nin pabucu dama atıldı.. şimdilerde 1 ay öncesine kadar kendim kolları sıvayarak başladım işe ama anca 3 hafta sonra tekrar aracın yanına gidip devam edebileceğim.. iki aracı birden toplamak gerçekten maliyetli.. cj yi hurdaya ayırıp sadece proje amaçlı kullanmayı düşünüyorum.. trafiğe çıkartmayacağım, yapmayı düşündüğüm şeyleri sadece malzeme parasıyla kendim yapmayı planlıyorum, o maksatla maliyetleri sordum, yanlış anlamayın.. amacım piyasadan uzak kalmayarak birşeyler almaya niyetlendiğimde kazıklanmamak
kolaylıklar diliyorum.. umarım düşündüğünüzden daha içinize sinen bir cj yaratırsınız..