Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,608
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

aktarayım bizim abiye...boşu boşuna gitmesin kırıkkaleye kadar. bağda-bahçede kullanma amaçlı almak istiyodu gerçi. kendine kalmış artık.
çok teşekkür ederim yavuz bey, verdiğiniz bilgiler için...

Etiketler

keçelikalem' Alıntı:
muhterem defender olarak vermemiş ilanı ;D bende nasıl göremedim diye hayret ediyodum kendime...
bizim bi abimiz bu araçlardan birini almayı niyetine koydu. fakat kırıkkale den sakaryaya getirme meselesini düşünüyo... aracın yürütülerek getirilme ihtimali varmı acaba? bilgisi olan üstadlar paylaşırlarsa sevinirim...
çekici veya kamyona yüklemesi lazım

araç gidecek durumda olsa bile yasak, başınıza iş almayın sonra...

valla benim arkadaşlar gitti iki tane toparlamışlar ondan parça bundan parça aracın biri çalışmış onunla geldiler.Tabiki gece çıkmışlar yola yasakmı degilmi orasını bilmiyorm artık :smiley:

Bizim gibi uzun dönemde yavaş yavaş parası oldukça toplamak isteyen adamlar için burdan bize ekmek çıkmaz mı gerçekten? Çok mu uğraşırız veya güzel bir araç elde edemez miyiz sonunda? değmez mi gerçekten oralara gitmeye?

mohawk' Alıntı:
Bizim gibi uzun dönemde yavaş yavaş parası oldukça toplamak isteyen adamlar için burdan bize ekmek çıkmaz mı gerçekten? Çok mu uğraşırız veya güzel bir araç elde edemez miyiz sonunda? değmez mi gerçekten oralara gitmeye?

Mohawk kardeşim ,benden bir tavsiye size (3adet toplamış biri olarak) yavaş yavaş yaptırmak yerine oraya harcayacağınız parayı biriktire biriktire bir süre sonra yapılmış bir araç almanız,hem 4x4 e duyduğunuz ilgi açısından hemde akıl sağlığınız adına daha iyi olacaktır.Hele yürümüyen bir aracı yavaş yavaş yaptırmak sanayi esnafına vede bu aracın işini yapacak insanlara bir süre sonra düşman olmanıza sebeb olabilir.
bazı araçlar vrdırki yapacağınız masraf aracın yalnızca sizdeki manevi değerini artırır,maddi değerini artırmaz.
herkese günaydın...

07gokhanlc' Alıntı:
Mohawk kardeşim ,benden bir tavsiye size (3adet toplamış biri olarak) yavaş yavaş yaptırmak yerine oraya harcayacağınız parayı biriktire biriktire bir süre sonra yapılmış bir araç almanız,hem 4x4 e duyduğunuz ilgi açısından hemde akıl sağlığınız adına daha iyi olacaktır.Hele yürümüyen bir aracı yavaş yavaş yaptırmak sanayi esnafına vede bu aracın işini yapacak insanlara bir süre sonra düşman olmanıza sebeb olabilir.
bazı araçlar vrdırki yapacağınız masraf aracın yalnızca sizdeki manevi değerini artırır,maddi değerini artırmaz.
herkese günaydın...
ne güzel nasihatler... üstüme alıyorum...anlattıklarınızı bir kaç kez yaşamış biri olarak size katılıyorum.
daha çok önerileriniz ile katkılar sunmanızı dilerim.

Doğru söylüyorsunuz ama piyasada ihaleden alınıp şöyle bir elden geçirilip satılığa konan araçlar ne kadar verimli olabilir. Sonuçta aracı toplayan adam bizim gibi binici olmadığı, satıcı olduğu, kazanacağı paraya baktığı için çok özen göstererek iş yapacağını sanmıyorum. Tabii her zaman istisnalar vardır ama ben bu dünyaya yabancıyım sonuçta.

Sizde haklısınız ama ...

İlla ihaleden almış satıcı dan almak zorunda değilsiniz... Bu arabaya şu veya bu şekilde almış binmiş daha sonra gözü başka bir araca takılmış veya herhangi bir sebeble satmak isteyen birçok insan var onlardan da alabilirsiniz.

bahadır1919' Alıntı:
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2997819

Aynı araçlar hlelde ama burda fiyat biraz daha uygun gibi. Ama araçların durumu pek belli değil.

Oradaki arkadaşla konuştum. Özellikle 110 kasalar bitti dedi. 5-6 tane kaldı dedi ama onlar artık turşu bile değilmiş. Açık kasa iyi durumda olanlar var dedi. Aslında ilk satışa başladığında 700 adetmiş araçlar,e tabi millet seçti. 1 ay sonra sahibindende görürüz hepsini 20.000, TL den:(

mohawk' Alıntı:
Oradaki arkadaşla konuştum. Özellikle 110 kasalar bitti dedi. 5-6 tane kaldı dedi ama onlar artık turşu bile değilmiş. Açık kasa iyi durumda olanlar var dedi. Aslında ilk satışa başladığında 700 adetmiş araçlar,e tabi millet seçti. 1 ay sonra sahibindende görürüz hepsini 20.000, TL den:(

hangi arada bitti ya :-\ :-\ :-\

alican4153' Alıntı:
hangi arada bitti ya :-\ :-\ :-\
biraz bileparam yok yoksa açardık bi topik istanbul, izmit adapazar bir taxi dolusu arkadaşbakmaya gidilebilrdi yani ...
herkes bişeyler der... bakmadığınamı yanacaksın almadığınamı derler ya.... ama gidelim diyen olursa planlanabilir mi?

TPAO ihalesi.Kamyonet Land rover ve unimog

http://www.tpao.gov.tr/v1.4/condocs/ihaleler/eöd_05052011.pdf

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR