yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
kesip yapılabilir o şekilde.İki plaka aluminyum levhayla.
kesip yapılabilir o şekilde.İki plaka aluminyum levhayla.
alican4153' Alıntı:yapılır diyosanız yapılır ayrı kasalı olanlar daha güzel bence
yavuz-çelikel' Alıntı:esnemelerde falan daha rahat olur tabi ayrı kasa.Ama orjinali her zaman iyidir. Ben beğendim araçları, pickup işi görüyorsa sorun olmaz iyi güzele benziyorlar buradan.
yavuz-çelikel' Alıntı:mkeDe kalanlar posanın posası gibiydi.
alican4153' Alıntı:gerçekten çok kötüydüler ben izmitten kalktım gittim boşu boşuna masraf yaptım,birde bolu tünelinde radar varmış onu da öğrendik land sayesinde
yavuz-çelikel' Alıntı:en kötüsü tünel olmuştur. Allah tünelin ucunu göstersin hepimize.
o9876' Alıntı:Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin
http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm
kuşkun olmasınDEMİRAL' Alıntı:acaba ankaradaki malum kişiler gelip fiat yükseltirlermi sonucta gene ivedik hurdacılar sitesinemi düşerler
SERİ 3 109' Alıntı:Bu tür ihalelerde malüm kişiler değil "para konuşur"
Nasrettin hocanın dediği gibi... Parayı veren düdüğü çalar.
Paranın konuştugu kesinde bu tip ihale malı satan yerlerdeki personelle enseye tokat .... parmak olmuş bazı şahıslar(şahıslar malum) yüzünden kaç kişi alacagı aracın içini dışını gerçekten inceleyebiliyor veya ilansız ihalelerden kaçımızın haberi oluyor,SERİ 3 109' Alıntı:Bu tür ihalelerde malüm kişiler değil "para konuşur"
Nasrettin hocanın dediği gibi... Parayı veren düdüğü çalar.