Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,619

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

alican4153' Alıntı:
yapılır diyosanız yapılır :smiley: ayrı kasalı olanlar daha güzel bence

esnemelerde falan daha rahat olur tabi ayrı kasa.Ama orjinali her zaman iyidir. Ben beğendim araçları, pickup işi görüyorsa sorun olmaz iyi güzele benziyorlar buradan.:smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
esnemelerde falan daha rahat olur tabi ayrı kasa.Ama orjinali her zaman iyidir. Ben beğendim araçları, pickup işi görüyorsa sorun olmaz iyi güzele benziyorlar buradan.:smiley:

bencede iyi görünüyorlar helede mke dekileri gördükten sonra :smiley: en azından boya derdi yok bunlarda ilk etapta böylede kullanılır

alican4153' Alıntı:
gerçekten çok kötüydüler ben izmitten kalktım gittim boşu boşuna masraf yaptım,birde bolu tünelinde radar varmış onu da öğrendik land sayesinde :D

en kötüsü tünel olmuştur. Allah tünelin ucunu göstersin hepimize.:smiley::smiley::smiley:

Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin ;)
http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm

o9876' Alıntı:
Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin ;)
http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm

sanırım bitanesi 94 model 300 tdi olabilir

acaba ankaradaki malum kişiler gelip fiat yükseltirlermi sonucta gene ivedik hurdacılar sitesinemi düşerler

Bu tür ihalelerde malüm kişiler değil "para konuşur"
Nasrettin hocanın dediği gibi... Parayı veren düdüğü çalar.

SERİ 3 109' Alıntı:

Çok gerçekçi olmuşsunuz :smiley: Şunu da unutmamak gerekir ki (en azından kendi adıma konuşayım) kısmet olursa ihaleden bir araç alabilirsem fiyatı yükseltilmemiş olarak yani var olan rayiç bedeli üzerinden almak isterim, sonradan bir kere yıkanmış ve 3 katı fiyatla malum sitelere konulmuş fiyatlarından haz etmiyorum. Sonuçta 2011 model araç almıyoruz. Özetle siz de haklısınız 'parayı veren düdüğü çalar + yeni düdükler almak için para kazanır'

SERİ 3 109' Alıntı:
Paranın konuştugu kesinde bu tip ihale malı satan yerlerdeki personelle enseye tokat .... parmak olmuş bazı şahıslar(şahıslar malum) yüzünden kaç kişi alacagı aracın içini dışını gerçekten inceleyebiliyor veya ilansız ihalelerden kaçımızın haberi oluyor,
İstisnalar kaideyi bozmaz personel bu şahıslara abi şu yarar şu yaramaz diyomu diyo gerekirse üstünden yükte hafif pahada agır parçayı söküp ihale sonrası bu şahıslara aktarıyomu aktarıyo,
EEEEE o zaman para 1 -2 araç alıp çekilen için degil bu kurumlardan sürekli araç alan dolayısı ile gerekli noktadaki personeli sürekli yemleyen ahbap çavuş ilişkisi içine olan için konuşuyo,
Yanlışım varsa buyrun.

Anladığım kadarıyla ihale edilen araçlar raiç bedelinin çok altında gidiyor. T.P.A.O nun araçlarına baktım motor ölmuş diyorlar onun hariçinde 5 tane kapalı kasanın 3 tanesinin kaportası suzgun sayılır diri gözüküyorlar. fakar ihale bedelleri yuksek ilaheden araç alsan ödediğin paranın üstünden %1KDV ?ÖTV falan %80 bir para daha ödüyormuşuz. yani ihale bedeli 3000 TL den alınan aracı üzerine geçirmen yaklaşık 5500 TL ye mal oluyormuş e hadi 2000-3000 TL de masraf yaptığını düşün araç 8500 bilemedin 10.000TL ye mal olur. Pek mantıklı gelmedi bana. hurdacılar 3.000 TL den almazlar o araçlara en fazla 1000-1500TL ye gider gibi geliyor bana yanlışmı düşünüyorum sizce...?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.