Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,600
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

kerio' Alıntı:
Anladığım kadarıyla ihale edilen araçlar raiç bedelinin çok altında gidiyor. T.P.A.O nun araçlarına baktım motor ölmuş diyorlar onun hariçinde 5 tane kapalı kasanın 3 tanesinin kaportası suzgun sayılır diri gözüküyorlar. fakar ihale bedelleri yuksek ilaheden araç alsan ödediğin paranın üstünden %1KDV ?ÖTV falan %80 bir para daha ödüyormuşuz. yani ihale bedeli 3000 TL den alınan aracı üzerine geçirmen yaklaşık 5500 TL ye mal oluyormuş e hadi 2000-3000 TL de masraf yaptığını düşün araç 8500 bilemedin 10.000TL ye mal olur. Pek mantıklı gelmedi bana. hurdacılar 3.000 TL den almazlar o araçlara en fazla 1000-1500TL ye gider gibi geliyor bana yanlışmı düşünüyorum sizce...?
TPO daki araclardan 1 adet range rover var dizelmi benzinlimi bilginiz varmı durumu nasıl ve kapalı kasalar dizelmi benzinlimi bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla

Etiketler

Dün Maltepe'eki Tellioğlna gittim. Birkaç tane ambulans 3000 TDI vardı. Çok iyi durumda olan bir tanesi vardı o da satılmıştı galiba. Muhabbet sırasında ordaki arkadaşlar Telekom'daki 3000 TDI ların bittiğini ve bir daha ihale olmayacağını söyledi. Bunlaradn birde Ankara'daki Ya nasip satıyor. Ama bu ambulans kasaları ben beğenmiyorum. Acaba ambulanstan bozma 110 kasa yaratan var mıdır:smiley:
Saygılar

mohawk' Alıntı:
Dün Maltepe'eki Tellioğlna gittim. Birkaç tane ambulans 3000 TDI vardı. Çok iyi durumda olan bir tanesi vardı o da satılmıştı galiba. Muhabbet sırasında ordaki arkadaşlar Telekom'daki 3000 TDI ların bittiğini ve bir daha ihale olmayacağını söyledi. Bunlaradn birde Ankara'daki Ya nasip satıyor. Ama bu ambulans kasaları ben beğenmiyorum. Acaba ambulanstan bozma 110 kasa yaratan var mıdır:smiley:
Saygılar
ambulanstan bozma 110 yapan var mı acaba ??? ambulansın şasesi üzerine 110 kasa giydirilerek olabilir mi?

mohawk' Alıntı:
Saygılar

Ambulans kaasadan 110 DCPU yapan var, proje yılı 2002.

http://www.discoweb.org/umit3/

muratbilici' Alıntı:
ambulanstan bozma 110 yapan var mı acaba ??? ambulansın şasesi üzerine 110 kasa giydirilerek olabilir mi?
Kasayı giydirmek mesele degil mesele olan ambulanslar kapalı kasa kamyonet olarak ruhsatlanmış faturalanmış araçlar 110 kasayı giydirseniz bile mevcut trafik ve tüv mevzuatına göre araç kamyonet oldugu için ruhsat çıkartamazsınız,
Ancak çift kabin kamyonet olarak tadil etmek veya arka kabin kısmını 90/110 kapalı kasa yaparak ve yine kamyonet ruhsatı ile trafige çıkartmak olası.

CEM50' Alıntı:
Kasayı giydirmek mesele degil mesele olan ambulanslar kapalı kasa kamyonet olarak ruhsatlanmış faturalanmış araçlar 110 kasayı giydirseniz bile mevcut trafik ve tüv mevzuatına göre araç kamyonet oldugu için ruhsat çıkartamazsınız,
Ancak çift kabin kamyonet olarak tadil etmek veya arka kabin kısmını 90/110 kapalı kasa yaparak ve yine kamyonet ruhsatı ile trafige çıkartmak olası.
abi sen bayağı bilgilisin bu konularda anladığım,
mke dan aldığım faturada kapalı kasa 10+1 M1G arazi taşıtı yazıyor. buna da tarfik şube sıkıntı çıkartmış 3 sınıf birden yazıyor diye faturasında. nasıl bir yol izlemek lazım?

göktu' Alıntı:
abi sen bayağı bilgilisin bu konularda anladığım,
mke dan aldığım faturada kapalı kasa 10+1 M1G arazi taşıtı yazıyor. buna da tarfik şube sıkıntı çıkartmış 3 sınıf birden yazıyor diye faturasında. nasıl bir yol izlemek lazım?

sigotacilar biliyor ek 1 belgesi var orada 7 kişilik yapıyorsunuz oluyor bitiyor

dron' Alıntı:
sigotacilar biliyor ek 1 belgesi var orada 7 kişilik yapıyorsunuz oluyor bitiyor
4+1 koltuk sayılı proje çizdik biz öyle yaptık tüm işlemleri...

mke faturasından ötürü problem çıkartıyorlarmış ama, trafik işlerini yürüten firma öyle diyor bana en azından:smiley:

yanı proplem bende de vardı 20 tl ye mal oldu projede cizdirmemiştim 7 kişilik yaptım zaten şu anda bircok cip 7 kişilik gözüküyor

hiçbir farkı yok trafik yakalayıca arabada fazla kişi olursa proplem çıkmıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR