Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,600
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

satmak için almıyorum hocam özellikle bir tanesi varki onu alayım forumdaki efsane defender gibi yapacağım.Sanayideki usta hazır bende bir işi var halledeyim arabanın heryerini galvaniz yapıcam diyor bana para istemiyor :D

Etiketler

fotoğraflar için teşekkür ederim kendi adıma. defenderlara kim daha güzel bakacaksa onda kalsın ihale ;D
not: 6-7 taneden birini de ben alırım. kaldı 4 ;D onlarında taliplisi çıkar elbet...

ANGELUS' Alıntı:
satmak için almıyorum hocam özellikle bir tanesi varki onu alayım forumdaki efsane defender gibi yapacağım.Sanayideki usta hazır bende bir işi var halledeyim arabanın heryerini galvaniz yapıcam diyor bana para istemiyor :D

Senin için demedim zaten, fazla alacak olanlardan bahsediyorum. Hem merak ettim sanayide ki ustanı, ben o kadar gezindim bir türlü sanayide bana iyi gözle bakan birini görmedim. Eğer ustan sağlamsa bende devamlı müşteri olurum ona.

ANGELUS' Alıntı:

+1 ;)

Benimki efsane olmasa bile orta halliceden iyice durumunda satılmayacak araç olacak :smiley:

Oncelikle herkese merhaba,

Bu foruma attıgım ilk mesaj. Yurt dışında yaşıyordum artık Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Defender'i çok seviyorum ve kendime bir meşgale arıyordum. Sonra bu forumu buldum ve başladım okumaya. Sonuçta anladığım kadarıyla bir defender yapmaktan daha bir meşgale olamaz. Onun için şu açık artırmadaki arabalara bir bakma istiyorum. Ankara'da olan aracları nerden görebilirim acaba (sadece MKE demeyin lütfen? nasil gidecegimide acıklarsanız çok sevinirim). Ayrıca fotoları çekip foruma koyan kişiyede çok teşekkürler.

Memi bey ;
Ankara da 1 adet işe yarar araç var o da kısa şasi çekiçi olarak yapılmış.
Asıl land lar Kırıkkale de . Oraya gidip bizzat yerinde görmeniz gerekir.
Tavsiyem kendi araçınız ile gitmeniz.

SERİ 3 109' Alıntı:
Memi bey ;

Bilgi icin cok tesekkurler.

SERİ 3 109' Alıntı:
Memi bey ;

işte o çekiciye teklif verdim yeğen köyde lazım olur dedi umarım çok abartmamışızdır.Çünkü daha önce satılanların 2 katı fiyat vermişiz.,çıkarken farkettik kalırsa yeğeni sopalıcam zaten :mad:

ANGELUS' Alıntı:
işte o çekiciye teklif verdim yeğen köyde lazım olur dedi umarım çok abartmamışızdır.Çünkü daha önce satılanların 2 katı fiyat vermişiz.,çıkarken farkettik kalırsa yeğeni sopalıcam zaten :mad:

Ahmet Bey Merhaba;

Şu sizin ustanızla tanışmak isterim bir gün, hemde sizinle tanışmış oluruz bahaneyle.

Arkadaşlar Amsaray'da satışa sunulan LR lerin ikisine minibüs yazmışlar bunlar beş kapılı olanlardan mı bilgisi olan varmı ?

sayın Angelus inşallah gerçekten istediğiniz arac sizin olur sonucu bekliyuruz

Arkadaşlar merhaba.
Ankarada MKE İhalesinde kısa şase land rover varmı. bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum. teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR