Arama sonuçlarınız

1. kam1050

Discovery Hakkında Tavsiyeler..

Ynt: Discovery Hakkında Tavsiyeler.. anladıgım kadarıyla su ana kadar sikayet olarak konfordan bahsediyoz herhalde gerisi iyi gibi

2. kam1050

Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları valla hi manyak aletler bunlar yaa
  3. kam1050

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG valla yer olsaymıs güzel olurmus

4. kam1050

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) mükemmel olmus bo lcamurlu günler
  5. kam1050

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari hayırlı gurlu olsun bol camurlu günlerde kullanmak inş güzel keçi artık agırdan araziye uygun hale getirirsiniz

6. kam1050

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? bence her ne olursa olsun alınmaya deger bi keçi bunlar...

7. kam1050

şase güçlendirme

Ynt: şase güçlendirme bilgiler için cok tesekkürler
  8. kam1050

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı vallahi kafam baya bi karıştı bu nivalar o zaman baya bi yakıyo yani ama en ucuz 4*4 onlar var naıl olacak bu iş anlamadım eger 5.2 8 silindir arac 14 15 lt yakıyorsa lpg de o zaman nıva alacagıma gider 8 silindir alırım daha iyi gibi bir söylem cıkıyor artaya
  9. kam1050

Sökenin Muhteşem Lada Nivası

Ynt: Sökenin Muhteşem Lada Nivası cok güzel olmus hele ben lada hastası biri olarak böyle aracları görünce iştahım daha ayrı bi kabarıyor yüreginize saglık

10. kam1050

Kaporta ve Boya

Ynt: Kaporta ve Boya vallahi keçi cok güzel olmus elinize emeginize saygı saglık....

11. kam1050

88 Niva Adı ABBAS :-)

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :-) valla 88 olduguna bin sahit lazım güle güle kullanın bol camurlu günler ck güzel olmus
  12. kam1050

niva ?

Ynt: niva ? valla bende niva ları arastırıyorum bende bilgi sahibi olmus bulndum iyi oldu samara arabam var ben lada hastası oldum iyice kısmetse bende yanına birde niva almayı düşünüyorum

13. kam1050

BigFoot'lar Antalya'da

Ynt: BigFoot'lar Antalya'da yakınlarımızdan birileri bunlardan alsada bizde bi tur atsak görsek içinde söyle manyak aletler yaa
  14. kam1050

Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi

Ynt: Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi geziniz cok güzelmiş ben antalyada oldugum için yani yakınım orayı muhakkak görmek istiyorum artık bir hafta sonu gitmeliyim
  15. kam1050

Yok mudur Yeni Gezi Planları?

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları? umaraım bende bir gün bu gezilere katılıcam insallah yakın zamandır arac almam bekliyorum

16. kam1050

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... allah vere kötü birsey olmamıs yani video dan anladıgım kadarıyla cana gelmesin mala gelsin ama önemli birsey daha ögrenmiş oldum
  17. kam1050

Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü

Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü keske demek bi çözüm degil ama genede keske önlemler saglam alınsaydı seyircilerde aracların yarış alanına cok yakınlar kaza olmaması nerdeyse olanaksız gibi
  18. kam1050

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? ileri tarih off road ımız var mı acaba olacak mı yakın zamanlarda

19. kam1050

Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları

Ynt: Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları bilgi için cok tesekkürler gercekten bilmedigim cok sey var zamanla ögrenecem ve tabiki uygulama haline getiricem
  20. kam1050

4x4 Nasıl Rezil Edilir..Yazık Oldu.

Ynt: 4x4 Nasıl Rezil Edilir..Yazık Oldu. video ya bende ulasamadım bir türlü

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri