Ynt: Discovery V8'e LPG
İbrahim bey, inanırmısınız o açtığım başlığı unutmuşum verdiğiniz cevaptan sonra açıp okudum inanamadım. Verdiğiniz bilgiler ile ufkumu genişlettiniz teşekkür ederim.
İşimde bir proje döneminde olduğumuz için araç konusuna tam kafamı veremiyorum, diğer forumuda bu sebeple unutmuşumdur. İnsan işe kendini o kadar kaptırıyor ki hayatı kaçırıyor ne yazık ki
Range Rover tutkum halen devam ediyor aslında ancak 1997 - 2001 arasındaki (benim almayı düşündüğüm) araçlar hakkında devamlı kötü yorumlar okudum, bu kadar kötü yorum okuduktan sonra tutkumu bastırıp farklı araca yönelmem gerekiyor sanırım. :-\
Sizin yorumlarınızda belirttiğiniz gibi DiscoII V8 yada TD5 Disco II bakıyorum şimdide. Yine belirttiğiniz gibi TD5 lerin hepsi 200.000 i devirmiş, ha devirmişde ne olacak bu araçlar daha çok gider ancak daha az kullanılmış daha temiz olan bir aracı herkes tercih eder.
Buradaki sorduğum soru ile ilgili cevabımı yazayım, diğer forumda da cevap yazacağım şimdi,
aracı 5 ay kadar sadece hafta sonları kullanacağım, 5 aydan sonra eşim işe gidip gelirken kullanmaya başlayacak (çok uzun mesafe değil). Cevaplarınıza göre LPG taktırmanın maliyetini karşılamayacak görünüyor.