Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,917
Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü

dalyan' Alıntı:
Her ne kadar önlemde alınsa,olacağın önüne hiç bir şey geçemez.

5 veya 7 metre mesafe olsa önüne geçilebilir o insanlar ölmezdi ,bence sorun olabileceği görebilmekte

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
5 veya 7 metre mesafe olsa önüne geçilebilir o insanlar ölmezdi ,bence sorun olabileceği görebilmekte
Merhaba
Sizin düşüncenize saygım olmakla beraber benim düşüncem değişmez.Belkide hayatımda yaşadığım onca şey beni kaderci yapmasındandır.

zor bir olay o an icin araci kullanan ne dusunuyordu o ayri bir olay

felaket tedbir........gerek ve takdirat

dalyan' Alıntı:
Merhaba
Sizin düşüncenize saygım olmakla beraber benim düşüncem değişmez.Belkide hayatımda yaşadığım onca şey beni kaderci yapmasındandır.

Merhaba
insanın kendi kaderini çizebileceğine inanırım.ölmek onların kaderinde varsa bile, o yarışı organize edenler görevlerini eksiksiz yaparak bunu değiştirebilirlerdi ,düşüncelerinizi değiştirmek benim haddim değil ,saygım sonsuz.yanlız sizce su aşağıdaki fotoda kader varmı ? kim kader çiziyor,babamı ,annemi, çoçuklarmı, iyilikle kalın. :smiley:[attachment=1]

Görüntü0176.jpg

orhan bey iyiakşam ben bu akşam kartal civarın da sizin yolladığınızfotoğraftan daha beterdi ne yazıkki yanımda malzeme yoktuçü.cin malı bir motor mu mopet mi ne halt oldukları da belli değil.Kazma bimiş ön de iki bebe arkada avrat onunda biri kucağında diğeri araya saplama hiç birinde kask falan da yok.bu da kader.ama cüz i olanı.ne diyelim yinede Allah koruyor yada kader deyip cıkıyoruz.Hani kader konusunda fazla birşeyler haddimize düşmez ama Allah tedbirin ial Takdirini Allaha birak der.biz tedbir yerine felakete talip olup ısrarla bela ararken yine birileri buna rağmen coğu zaman 1 vesile ile bizleri koruyor.Bizim oralarda Bir laf vardır.İNSANIN ANNESİ HER ZAMAN ERKEK DOĞURMAZ.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu forum OFF-ROAD bölüm başlığı altında yer alıyor ve forumdaki ilk mesajda açıklandığı gibi konu,haber duyurusu olarak değil Off Road & Motor sporuyla ilgilenen arkadaşların sözkonusu kaza ile ilgili değerlendirmeler yapması hatta dahada önemlisi genel olarak bu hatanın tekrarlanmaması için olabildiğince çok sayıda arkadaşın hafızasında küçükte olsa bir iz bırakmasıydı.

AMA,bu olayın neden ve sonuçlarını irdelemek yerine, iyi niyetinden kuşku duymadığım bir arkadaşımızın olayı doğrudan Kadere bağlayan bir mesajı üzerine konunun özü ne yazıkki değişmek üzere.. sadece son mesajları okuyan bir üye, bu forumun bu bölümde ne işi var diye düşünecektir .. ???

halbuki forum konumuz kader yada ilahi adalet değil ..

(bu konuda arkadaşımızın mesajından bir alıntı ekliyorum )
freegraf' Alıntı:
....
Hani kader konusunda fazla birşeyler haddimize düşmez ama Allah tedbirin al Takdirini Allaha birak der.
....
amacımız yaşanan istenmeyen olaylardan ders çıkarıp olabildiğince başta kendimiz olmak üzere buna benzer acı deneyimlerin başkaca hiçkimsenin başına gelmemesi için deneyimlerimizi içtenlikle paylaşmak..

Anlayışınızı rica ederek Konuyu amacı dışına çıkaracak bu tür yorumlardan uzak kalınmasını diliyor .... herkese kazasız belasız .. keyifli geziler,keyifli paylaşımlar diliyorum :smiley:

keske demek bi çözüm degil ama genede keske önlemler saglam alınsaydı seyircilerde aracların yarış alanına cok yakınlar kaza olmaması nerdeyse olanaksız gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR