Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,613
Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

abi aslında değerlerden çok memnundum... ta kiii orta susturucumu geri takana kadar.. yaklaşıl 42 lt alıyor depo.. bu 42 lt ile 180 km yol yapıyordum. orta susturucuyu taktım 130 km düştü.. hala anlamış değilim. şimdi tekrar söktüm ortayı.. yeniden deneyip bakacağım. bir yerlerde bir ayarsızlık var ama ne olduğunu henüz anlayamadım..
ama genel olarak tavsiye ediyorum...

Etiketler

susturucu dedin aklıma sensörler geldi bir tek, arızalanmış olabilir mi?

yok abi sanmıyorum...
sonuçta bunun orjinal susturucunu bulamadık. onun yerine xj nin susturucusunu taktı herif. bende şimdi düşünüyorum. xj nin kompresyonu bu araçtan yüksekse eğer, bu egzos fazla sıkmış olabilir. bu durumda da aynı akışı sağlamak için daha fazla yakıt tüketiyor olabilir.

sök gitsin o zaman ;D ;D
eski değerlerine kavuş hem de hor hor V8 sesi ;D

sormadım ki hiç.. girdim egzoscuya.. tak dedim taktı.. geçen hafta da çıkart dedim.. çıkarttı ;D
neyse şimdi deneyemiyorum.. araba boyada.. ;D
çıkınca anlicammm

yok be abicim... arkada macunlu bir yerim vardı.. onu boyattım.. kaputumda mat folyo vardı.. onu boyaya çevirdim.. birde yeni bir ön arka tampon çalışmam var.. onu hazırlıyoruz.. benimki kış bakımı aslında... ;D
bak ön arka tampon lazım olursa hbr ver.. benimkiler açığa çıkacak...

Selam...
bende henüz 10 günlük bir disko1 kullanıcısıyım ve lpg ile 650 krş/km gibi sarfiyatım var bu kadar çok beklemiyodum..
aldıktan hemen bir gün sonra ses azaltmak için çıkış bölümüne sonradan sökülmüş diye tahmin ettiğimiz bir susturucu taktık egzoscuda ;D
acaba onumu söksem şimdi ?
yada başka neden ne olabilir?

muratacuner' Alıntı:
Selam...
bende henüz 10 günlük bir disko1 kullanıcısıyım ve lpg ile 650 krş/km gibi sarfiyatım var bu kadar çok beklemiyodum..
aldıktan hemen bir gün sonra ses azaltmak için çıkış bölümüne sonradan sökülmüş diye tahmin ettiğimiz bir susturucu taktık egzoscuda ;D

650 kuruş civarı bildiğim kadarıyla normal... En azından benim gördüklerim de o kadar yakıyordu :smiley:

sinaa' Alıntı:
650 kuruş civarı bildiğim kadarıyla normal... En azından benim gördüklerim de o kadar yakıyordu :smiley:

65 krş bence fazla standart bir araç için normal kullanımda 40-50 arası yakması lazım

ilkakdeniz' Alıntı:
65 krş bence fazla standart bir araç için normal kullanımda 40-50 arası yakması lazım

standart için fazla evet, benim gördüklerim 235/85/16 veya 32 inç falan lastikli offroad donanımlı araçlardı. bu detayı atlamışım..

muratacuner' Alıntı:
Selam...

üstat seninki biraz fazla.. bizde bir araç daha var... oda disco 1.. benzinde anca o kadar yakıyor.. bence bi motoru elden geçir.. hava, yakıt, elektrik aksamlarını bi kontrol ettir... hava akışın bozuksa fazla yakıt harcıyor olabilirsin...
bende 33 lastik var, yükseltme var.. bende benzinde o kadar yakıyordum...

Merhabalar
Portbagajınızın ölçülerini biliyor musunuz?
Açıkçası Toyota FJ75'ime düşünüyorum, ilk defa sevdiğim bir portbagaj buldum, acaba uyar mı diye merak ettim :smiley:

Züpürge' Alıntı:
Merhabalar
Portbagajınızın ölçülerini biliyor musunuz?
Açıkçası Toyota FJ75'ime düşünüyorum, ilk defa sevdiğim bir portbagaj buldum, acaba uyar mı diye merak ettim :smiley:

valla net ölçüleri bilmiyorum.. arabanın üstünde yaptık çünkü... ama size birebir olmaz zaten.. sizin tavanın ölçülere göre uyarlama yapılabilir ancak.. eğer istanbuldaysanız yardımcı olabilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR