Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,061

Etiketler

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

haklısın lokman abi ben o çamura girmedim...... haddimi bilirim ben..cıkamayacağım belli.... ama aramızda gecenler var hakkını yemeyelim... tarafsız olmam lazım... cihan kardeşimi tebrik ediyorum...

cihanülker' Alıntı:
ben konuşayım ozaman :D
cihanım senin camuru gectiğin video yu yeni izledim yahu osenin gectiğin yerden gökhan da gecti düz lastikli vx 80 de geçti hatta suziki bile gecti benim araba orayı rolantide gecer beni güldürdün saol sen

ARKADAŞLAR VALLA HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.SÜPER GÖRÜNTÜLER...YALNIZ LOKMAN ABİYE KALDI DİYE ÇOK YÜKLENMİŞİNİZ. ::smiley:BU GEZİYİ KAÇIRDIĞIMA ÜZÜLDÜM DOĞRUSU...BİRDE DUYDUĞUMA GÖRE BU GEZİDE KRAL NURİNİN YENİ KIRMIZI PATROLUYMUŞ...AMA NEDENSE SADECE BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR...GERÇİ SİZDE HAKLISINIZ LOKMAN ABİNİN BATMASI ,NURİNİN GEÇMESİNDEN DAHA ÖNEMLİ HABER...BU ARADA LOKMAN ABİ HER NE KADAR VX 100 LERE LAF ATSADA VİDEODA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE (FARUK ABİNİN LOKMAN ABİ VE CİHANI BERABER ÇEKMESİ) BU ARAÇLAR GERÇEKTEN (GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM)ÇOK KUVVETLİ ...E ESKİ KURTLAR CİHAN VE FARUK ABİ BOŞ ARABA SEÇMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...GERÇİ LOKMAN ABİNİN BÖYLE DÜŞÜNMESİNİN NEDENİ VX 100 CÜ ARKADAŞLARIN ARABALARINI ÇOK YORMAMASI... AMA ONLARDA HAKLI ARAÇLARI FAZLA YENİ...BİRAZ YENİ GELİN HAVALARI GEÇSİN EMİNİM ESKİ KURTLAR ,ÇAMURDA LOKMAN ABİYLE BOĞUŞMAYA SAHAYA İNECEKLERDİR.DOĞRUSU O GÜN GELDİĞİNDE BEN VE BENİM GİBİ BİR ÇOK MERAKLI BU KAPIŞMAYI VE GERÇEKLEŞECEK KONUŞMALARI DUYMAK İÇİN ORDA OLMAYA CAN ATACAKTIR.GENEDE LOKMAN ABİYİ TAKDİR ETMEK GEREK HER FIRSATTA KAPIŞMAYA HAZIR VE KENDİ ARACINA GÜVENİ SONSUZ.SANIRIM İNSANLARINDA ONUNLA ANAHTARINA KAPIŞMAKTAN CAYDIRAN BU ÖZ GÜVENİ....

Bütün ant ve müslüman aleminin kurban bayramını kutlar nıce bayramlar temenli ederim nıce bol camurlu ve nıce bayramlar dilerim........................................................... :D :D :D

ahmet abi ve faruk abi bir ant off gezisine beraber olmak için can atıyorum haberim olur sa sevinirim.

doğan66' Alıntı:
bacanak iyi bayramlar ya dede karizmayi fena cizdirmis bence
iyia kaşamlar iyi bayramlar arada bi çizdirmek lazım ;D

not şu devir saatini bulda gel bi işe yara yahu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR