Arama sonuçlarınız

1. ŞAFAK 18

Boksör Motor V4-V6 Hakkında Bilgi.

Ynt: Boksör Motor V4-V6 Hakkında Bilgi. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Henüz araç almadım. Araştırma aşamasındayım. Sormamın sebebi 4x4 lere uzak oluşum, bu tür araç sahiplerinin bu motorlar hakkında güzel, olumlu şeklinde konuşmaları ilgimi çekti ve bilgilenmek istedim. 4-5 ay sonra...

2. ŞAFAK 18

Boksör Motor V4-V6 Hakkında Bilgi.

Arkadaşlar kusuruma bakmayın. 4x4 ler hakkında pek fazla bilgim yok. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve üyesiyim. İçimdeki 4x4 aşkı gün geçtikçe dağ gibi büyüyor. Çevremdeki bu işi bilen kişiler bu motorlar hakkında iyi şeyler konuşuyor söylüyor. Bu yüzden bu motorlar hakkında bilgilenmek...
  3. ŞAFAK 18

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: krom kaplama ( nikelej kaplama) Hayırlı olsun, güzel bir uygulama. Baya işe yarıyacağı kanatindeyim.

4. ŞAFAK 18

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi aynen katılıyorum size.
  5. ŞAFAK 18

Defender Renk Yardım

Ynt: Defender Renk Yardım Paylaşmak güzeldir, sevdalar aynı olunca yardımlaşmakta güzeldir. Formu yakından takip ediyorum, kendime ileriye dönük bilgi yatırımı yapıyorum. Bildiğini ve tecrübesini paylaşan herkeze teşekkürler. :) :) :) :) :)

6. ŞAFAK 18

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha Alanada, satana da hayırlı olsun.

7. ŞAFAK 18

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Kimsecikler yok. Nerdesiniz arkadaşlar? Herkeze hayırlı akşamlar.
  8. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Seyretmesi bile ayrı bir zevk. İyi geceler.
  9. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Sömestir tatiline az kaldı. Çocuklara güzel bir kayık yapmayı düşünüyorum. Bizim çocukluğumuzda yaptığımız basit kızakları pek beğenmiyorlar. Şöyle güzel bir kızak(Kayık) nasıl yaparım. Örnek resimler, çizimler olanlar paylaşırsa sevinirim. Fikirlerinizi...

10. ŞAFAK 18

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun Herkezin yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olur inşallah.

11. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Herkeze iyi akşamlar. Hiç kimseden ses çıkmıyor. Herkezin soracağı sorular bitti, benim gibi acemiler öğreneceğini öğrendi galiba. Ustalarımıza suru yönelten, fikir isteyen yok. Yakında 3 kapılı bir dolap yapmaya başlıyacağım, bakın ozaman suruları görün siz...
  12. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz, resimlerini mutlaka çek bizlerede faydası olacaktır. Kolay gelsin.

13. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Teşekkürler Levent bey, fikrinizi değerlendireceğim bakalım bulunduğum yerde bulabilecekmiyim. Bizim askerliğimiz bitmez, canımız sağ olduğu müddetçe her an göreve devam. Kendine iyi bak. Saygılar...
  14. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey aslında şu aralar aklımda arabanın arkasına sığacak şekilde küçük katlanır 4 kişilik bir piknik masası yapmayı düşünüyorum ama aklımda şoyle olacak dediğim bir tasarımımda yok. Yönlendirir fikir verirsen sevinirim. Bağajda yer kaplamayacak hafif bir...
  15. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey yaş 42 askerlik 20 yıl önce bitti, yaz ayının getirdiği rehavetten dolayı pek bu kısımlara bakamaz oldum birazda iş güç derken burdan baya koptuk. İnşallah bundan sonra daha sık görüşürüz bilgi ve tecrübelerinizden daha çok faydalanırım. Zaman zaman...

16. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Selam arkadaşlar, gürüşmeyeli nasılsınız.
  17. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey; suntadan yapmayı düşünüyorum. Balıkta, piknikte oturmaya, katlanan yani senin daha önce verdiğin pratik masa modeli gibi iskemlede yapa bilirim diye düşündüm, pratik, kolay yapılabilir birşey olsun dedim. Bu işlerin ustası sizsiniz, tecrübe her...
  18. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Merhaba Levent bey, uzun zamandır görüşmedik inşallah iyisinizdir. Size birkaç sorum olacak; Sandalye, Masa vb. yapmak istiyorum ama kafama takılan sorulardan birtanesi, sandalyelerin tahtalarını geçmeli yapmak istiyorum, ama dikdörtgen şeklindeki...

19. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Kurban Bayramınızı kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. :D :D
  20. ŞAFAK 18

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Tebrik ederim Ögür bey; düşünce güzel, umarım biraz daha geliştirirsin, bizlerede faydası olur. Hepimiz yaz geldimi bu halı yıkama işlerinden muzdaribiz, inşallah bu sıkıntılara sayende son veririz. Kolay gelsin, icatlarının ve güzel tasarımlarının devamını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri