Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,910
Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

herkez ilk tercihini dizel aractan yana yaparken dizel ve benzinli arasında cok fark olmadığının denenmiş biri olarak verdiğin bilğiler için teşekkur ederim.

Etiketler

Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız.
Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı?
Hayırlı satışlar diyeyim şimdiden...Satılmazsa da bol çamurlar:smiley:

Defendermania' Alıntı:
Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız.
Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı?
Hayırlı satışlar diyeyim şimdiden...Satılmazsa da bol çamurlar:smiley:

Defenderdan baska arazi araci alacaksam muhtemelen disco olur ama 130 V8 alicam kismet olursa. Yoksa kesinlikle benzinliden memnunum.

Hüseyin abi görüşelim bi ara ya bende aldım bi 87model benzinli 110 murat abiden.İstanbula uğrarsan haberleşelim Bursa da işim bitti benim daha gelmem oraya :D olmadı artık seneye yunanistanda görüşürüz td5 imle :D

130 kasa V8 arıyorum ama henüz bir gelişme yok. Özhan bey gercekten her civatasında emek vardı çok zor oldu ayrılmak

huseyinyilmaz' Alıntı:
130 kasa V8 arıyorum ama henüz bir gelişme yok. Özhan bey gercekten her civatasında emek vardı çok zor oldu ayrılmak

Forumda izmitli bir arkadasta vardı 1-2 ay önce gözüme çarpmıştı. Hala duruyor mu emin değilim ama ilanlar kısmına bir göz atın isterseniz.

sonunda buldum bir tane 130 V8. bu akşam yola çıkıyorum kısmetse yarın sabah aracı görücem.

açıkcası beğenmedim :D ama kaporayı verdim. hafta içi parasını yatırıcam ve Ankara daki bir arkadaşıma vekalet vericem üzerime alım yapması için. bir de kamyon tutup getirmem lazım.

motoru fena değil kaporta kötü. 4 kapı, kaput, koltuklar, iç döşeme, yeni egsoz, helezonlar, amortisör, 4 lastik jant, göğüs, tavan ve taban döşemeleri, tüm burçlar, boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR