Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,911
Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

huseyinyilmaz' Alıntı:
açıkcası beğenmedim :D ama kaporayı verdim. hafta içi parasını yatırıcam ve Ankara daki bir arkadaşıma vekalet vericem üzerime alım yapması için. bir de kamyon tutup getirmem lazım.

motoru fena değil kaporta kötü. 4 kapı, kaput, koltuklar, iç döşeme, yeni egsoz, helezonlar, amortisör, 4 lastik jant, göğüs, tavan ve taban döşemeleri, tüm burçlar, boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var.
vallabu dediklerin bence alınacak olan defenderın olmazsa olmazlar hüseyin ;)

güzel motor güzel kasa hadi hayırlı olsun tekrar

Etiketler

kesinlikle katılıyorum. zaten bu yüzden almaya karar verdim. fiyatı da makul geldi bana. defender alırken bir çuval civata satın alıyor gibi düşünmek lazım. sıfır koltuk, yeni döşeme olacak değil ya tedaş çıkmasında :D

huseyinyilmaz' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum. zaten bu yüzden almaya karar verdim. fiyatı da makul geldi bana. defender alırken bir çuval civata satın alıyor gibi düşünmek lazım. sıfır koltuk, yeni döşeme olacak değil ya tedaş çıkmasında :D
aynen
o yüzden
mekanik olarak sıkıntısız ama kaporta leş alıp uyguna yapacaksın ya da toplanmışını adam gbii alacaksın bence, arada kalana da aynı masraf ucuz aldığına da aynı masrafı hertürlü yapıosun zaten

yeni konuyu ve araç fotolarını bekliyorum

kaoley gelsinn şimdiden:smiley:

:D inşallah abi.

yeni 130 umu bu başlık altında toplamaya çalışacağım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92144.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR