Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,911
Adanadan Bursaya taşınmam nedeniyle uzunca bir süre ilgilenemedim aracımla. ama son halinden birkaç kare paylaşmak istedim. 4 ay önce kapladığım tavan kartonlarını bu hafta takmayı planlıyorum aksilik çıkmazsa.

ayrıca 15 günlük türkiye gürcistan turuna katılıyorum. uzun yol için bakıma alıcam haziranın ilk haftalarında.

Etiketler

huseyinyilmaz' Alıntı:
Adanadan Bursaya taşınmam nedeniyle uzunca bir süre ilgilenemedim aracımla. ama son halinden birkaç kare paylaşmak istedim. 4 ay önce kapladığım tavan kartonlarını bu hafta takmayı planlıyorum aksilik çıkmazsa.

ayrıca 15 günlük türkiye gürcistan turuna katılıyorum. uzun yol için bakıma alıcam haziranın ilk haftalarında.

Rota Kars'tan geçiyormu yoksa sahildenmi giriş-çıkış yapacaksınız???

beklerim buraya da....

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

euzlu' Alıntı:
Rota Kars'tan geçiyormu yoksa sahildenmi giriş-çıkış yapacaksınız???

beklerim buraya da....
davetiniz için teşekkürler. rotamız sahilden gidiyor. net katılımcı sayısını veremiyorum maalesef

hüseyin bu tur ne zaman nerde kimlerle hiç bir paylaşım yapmamışsınız daha yeni gördük özel bir turmu

ata036' Alıntı:
hüseyin bu tur ne zaman nerde kimlerle hiç bir paylaşım yapmamışsınız daha yeni gördük özel bir turmu

sevindim gercekten bende günahlardan kurtulsam katılmayı istediğim birtur fotograflarından ve videosundan izlediğim kadar cok eylencelı ve güzel gecen bir tur

heryıl yapılıyor sanırm 6. tur bu sadece landrover defender ve seriler katılabilyor. detaylı acılkamayı Hüseyin ne bırakalım Hüseyin söz sende ;)

göktu' Alıntı:
lastik jant kombinasyonun süper olmuş be ya:smiley:
epey oldu teskereyi alalı sanıyorum ama aramıza tekrar hoşgeldin üstad. satılık ilanı verdin sonra vazgeçtin değil mi. son durum ne. bazen ben de ilan veriyor bi hafta sonra kaldırıyorum :D

DR.ÖZHAN' Alıntı:
sevindim gercekten bende günahlardan kurtulsam katılmayı istediğim birtur fotograflarından ve videosundan izlediğim kadar cok eylencelı ve güzel gecen bir tur

heryıl yapılıyor sanırm 6. tur bu sadece landrover defender ve seriler katılabilyor. detaylı acılkamayı Hüseyin ne bırakalım Hüseyin söz sende ;)

abi en detaylı bilgi [SIZE=78%]http://landroveradventureturkiye.com/[/SIZE] da. :D

önceden metnin içine yerleştiriyordu şimdi herhangi birşeye tıklamaya gerek kalmamış

380262_10150983027255743_1208268268_n.jpg

kaynak yerleri kaynaktan hemen sonra çapakların düşmesi için çekiçlendi. tekrar kaynak yapıldı. en sonunda kaynak yerleri taşlandı ve görece duz yuzey elde edildi.

205408_10150983291370743_670595742_12563045_475077751_n.jpg

551124_10150979570840743_670595742_12552607_547513663_n.jpg

535703_10150989273945743_747208212_n.jpg

543599_10150983415600743_2108381709_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR