Yeni Yılımız Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,861

Etiketler
Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Yaşam doğum ile ölüm arasına sıkışmış bir düzen,
Sanırız ki, kazık kakacağız bu dünyaya.
Halbuki bilmeyiz ki üç metre kefene sığar bütün bu düzen.
Yiyin dostlarım,
İçin arkadaşlarım,
Gezin gezentiler,
Dibine kadar yaşayın hayatı ailem ve sevdiklerim.
Yarın ne olacağız bilinmez,
Sağlıkla gecen her saniye için yaşayın.
Kırmayın, dökmeyin, incitmeyin.
Bunları götüremezsininz mezardan öteye.
Sevin, sevilin, yaşayın, yaşatın
Mutlu yıllar değil mutlu anlar olsun hepinize..

Yeni yılın ülkeme ve tüm dostlara sağlık ve mutlluluklar getirmesini dilerim. Umarım ve dilerim ki gelecekteki günler geçmişten daha mutlu daha umutlu ve sevgi dolu olur.

Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece

Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm hayli zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece

Uykuda dahi yürürüm
Kalmaya sebep arıyom
Gidenleri ben görüyom
Gidiyorum gündüz gece

Kırkdokuz yıl bu yollarda
Ovada dağda çöllerde
Düşmüşüm gurbet ellerde
Gidiyorum gündüz gece

Düşünülürse derince
Irak görünür görünce
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece

Şaşar Veysel işbu hale
Gah ağlaya gahi güle
Yetişmek için menzile
Gidiyorum gündüz gece
(Aşık Veysel)

Uzun ince bir yolda giderken durakladığımız 2011 yılını inşallah aratmayacak yeni bir yıl olan 2012 nin
Gezenbilir ailesine huzur, mutluluk ve sağlıklı uzun yollar getirmesini dileyerek yeni yılınızı kutluyorum.

Kenan YAMA

Herkezin yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olur inşallah.

Tüm karavancı ve karavan sever dostların yeni yılını kutluyor, 2012 nin mutluluk, başarı ve sağlıklar getirmesini, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz.

Erdal Ötügen

UKKF

Yeni yılda da sağlıklı, mutlu günler,gönlünüzce güzel günlerle dolu geziler dilyorum.

''YAKIT FİYATLARI'' da düşse fena olmaz diye düşünüyorum, ama.......

İzmir'den selamlar,sevgiler.

2012 Yılının hepimize gönlünün dilediğini vermesini ve MUTLU kılmasını diliyorum. :smiley:

2012 nin tüm dünyaya barış ve huzur, tüm 'GEZENBİLİR'cilere sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz....

Ülker&Yavuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR