Arama sonuçlarınız

1. vileda

Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Teşekkür ederim, hatırlayacağınız gibi 4 Runner da bakınıyordum ama kısmet Pajeroya oldu, iyide oldu Uğur Beyle karşılaştım. Umarım herkez dostluk ve anlayışın ön plana alınabildiği böyle alışverişler yaşar, yaşatır. Saygılar...

2. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Teşekkür ederiz Zeynel Bey.
  3. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Anladım Sedat Bey, tecrübelerinizle sabitlediğiniz bir durumu söylüyorsunuz. Hele bir araçla karşılaşıyım, hiç mi hiç inmeye niyetim yok zaten, güldüm (duygu yada durum bildiren ifadeler için ikon yada simgeler kullanmak yerine, onları en...

4. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Teşekkür ederiz Sedat Bey.
  5. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Teşekkür ediyorum Bekir Bey...

6. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Uğur Bey her ikimizede tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aracı henüz bizzat görmemiş olsamda, karşılaşıp sizinle yakinen tanışmasamda hem iyi bir araç aldığımı daha da önemlisi memletimden değerli bir dost daha kazandığımı düşünüyorum. Alım satımda...

7. vileda

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero Bencede hoş duran güzel bir araç. Alıcı ve satıcı memnuniyetini yaşayacağınız iyi bir alışveriş dilerim. Saygılar...
  8. vileda

ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

Ynt: ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA Umarım içinize sinecek aracı doğru zamanda ve en iyi koşullarda edinirsiniz. Bende de kovalamaca sürmekte, bir yandan da arkadaşların öneri yada ilan duyurularını takip ediyor aynı zaman da buraya yansımalar bekliyorum. Saygılar...
  9. vileda

Bu Araç için Yorulmayın Lütfen

Ynt: bu araç için yorulmayın lütfen Yaşanılanları, "haketmekten" ziyade aracın ilk verilen ilanında herşeyin oldukça makul duruyor olmasına vermek lazım. Hatta bu kadar çeldirici başarı kaydedden birilerinin diğer ilanı görsel açıdan neden geçiştirdikleri de soru işareti. Piyasası oldukça...

10. vileda

Bu Araç için Yorulmayın Lütfen

Arkadaşlar merhaba. Yasakşehir07 ye sonuna kadar katılıyorum, bende bir süredir vitara arıyorum ve alım sürecinin malum site(ler) üzerinden yürütülen araştırmalarla oldukça çetrefilli olduğunu açık bir gerçek olarak izlemekteyim. Her ne kadar bu tip siteler incelensede, önceliğin aracını satmaya...

11. vileda

dürüst satıcıya denk gelemedim

Ynt: dürüst satıcıya denk gelemedim Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Umarım bende bir tane bulabilirim. Saygılar...
  12. vileda

ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

Öncelikle herkeze, (aklındaki aracı arayanlara ve aklındaki rakamı bulmaya çalışanlara) dostluğu temel alan keyifli alışverişler dilerim. Ayırabildiğim bütçe çerçevesinde 95-99 model (enj.) (tercihen LPG li 1.6-2.0 5 kapı) arası, aracını bilen tanıyan ve özellikle seven arkadaşlardan satılık...

13. vileda

Satılık - Off Road Donanımlı Suzuki Vitara

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Suzuki Vitara Aracınız gerçekten iyi duruyor ve her geçen gün daha da güzelleşiyor. Umarım kısa zamanda yeni sahibini bulur. Hatırlarsanız size ulaşmıştım ama benim baktığım model aralığında olmadığından görüşmemiz alışverişle sonlanamadı. Alıcı ve satıcı...
  14. vileda

satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001

Ynt: satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001 Alıcı ve satıcı memnuniyetini sağlayan güzel bir alışveriş yaşamanızı dilerim. Bende Vitara (1.6 - 2.0 / 1995-1999) arıyorum ama bütçem dahilinde sizin aracınız gibi temiz, bakımlı hatta donanımlısına hali hazırda rastlayamadım. Aracınız keşke beni...
  15. vileda

Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Birkaç gün evvel İstanbul'da yaşadığım araç alımı macerası, yardımseverliğin ve desteğin sadece formun içinde bir paylaşım olarak kalmadığını gösterdi bana. Öyleki; sağ olsun işi gücü arasında vakit ayırarak doğruları...

16. vileda

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Teşekkürler Sabri Bey. Bu forumdan ve değerli üyelerinden birçok şey öğrendiğimi ve zaman ilerledikçe de öğreneceklerimin çok daha fazla olacağını söyleyebilirim. Form, takip edebildiğim kadarıyla araç edinme...
  17. vileda

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Bahsettiğin türden bir rehnere her araç için ihtiyaç var. Keşke araç deneyimi edinmiş üyeler, fırsat bulabilip te bu tür sayfaları ayrı ayrı oluştursa. Herkezin araç edinme öncesi aklını kurcalayan bir çok soru...
  18. vileda

Ynt: Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı Eyvallah Kürşat. Kürşat diyorum, çünkü bir insan bu kadar hızlı yardım inancında ise, arkadaş kabulü görecek ve samimiyete açık olan insandır. Öncelikle teşekkür ederim yazımına. Discovery duruşu ile beni çeken bir...

19. vileda

Herkeze merhabalar, yaklaşık 2 ay önce bu güzelim paylaşım ortamına katıldım. Önceleri yeni başlayan herkesin izlediği yol üzere, bir hayli yazı takip ettim, birbirinden değerli üyelerin önerilerini okudum, araştırmalar yaptım. Başta Defender çoşkusu sürdüm, iyiden iyiye niyetlendim ancak işim...
  20. vileda

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Herkeze selam, arkadaşlar usta olayı gerçekten çok önemli. Hatta belkide en önemlisi diyebilirim. Ben Defender edinme arzumdan 2 aylık araştırma sonrasında sırf bu yüzden vazgeçtim. Arkadaşların da belirttiği üzere, aracı tanıyan ya da tanımak isteyen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri