Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugr73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,175

Etiketler
Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

Hakan bey ben teşekkür ederim.sizi tanıdığım ve sizin gibi değerli bir dostuma aracım nasip olduğu için.bu tarafa yolunuz düştüğünde muhakkak beklerim.tabanı düz bassın . çamurunuz bol olsun :smiley:iyi günlerde kullanmanız dileklerimle..

vileda' Alıntı:
Uğur Bey her ikimizede tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aracı henüz bizzat görmemiş olsamda, karşılaşıp sizinle yakinen tanışmasamda hem iyi bir araç aldığımı daha da önemlisi memletimden değerli bir dost daha kazandığımı düşünüyorum. Alım satımda yakınlarıma gösterdiğiniz ilgi alaka için ayrıca teşekkür eder, sağlıcakla kalmanızı temenni ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere, saygılar...
Alanada,satanada hayırlı olsun güzel araba

vileda' Alıntı:
Teşekkür ederiz Sedat Bey.
estağfurullah iyi günlerinizde kullanın buna alışınca daha başka araca bindiğinizdeki haliniz gözümün önüne gelince hafifçe gülümsedim,ben hep öyle oluyorum değişik araçlara binince insan sürücü koltuğunda eciş,bücüş oluyor selamlar tekrar hayırlı olsun

allah hayırlı eylesin dostlar .kaza bela varmesin alana.satanında parası nı bereketli eylesin.

Sevgili Hakan kardeşim, yeni aracın için gerçekten çok memnun oldum. Güle güle ve keyifle kullan inşallah...
:smiley:
Satıcı Uğur arkadaşımıza da hayırlı olsun ve yeni aracıyla fotoğraflarını bekliyoruz inşallah...

küçük ağa' Alıntı:
estağfurullah iyi günlerinizde kullanın buna alışınca daha başka araca bindiğinizdeki haliniz gözümün önüne gelince hafifçe gülümsedim,ben hep öyle oluyorum değişik araçlara binince insan sürücü koltuğunda eciş,bücüş oluyor selamlar tekrar hayırlı olsun

Anladım Sedat Bey, tecrübelerinizle sabitlediğiniz bir durumu söylüyorsunuz. Hele bir araçla karşılaşıyım, hiç mi hiç inmeye niyetim yok zaten, güldüm (duygu yada durum bildiren ifadeler için ikon yada simgeler kullanmak yerine, onları en azından yazarak yansıtmayı tercih ediyorum yanlış anlamayınız)... Hoşça-kalın.

VAP' Alıntı:
Sevgili Hakan kardeşim, yeni aracın için gerçekten çok memnun oldum. Güle güle ve keyifle kullan inşallah...
:smiley:
Satıcı Uğur arkadaşımıza da hayırlı olsun ve yeni aracıyla fotoğraflarını bekliyoruz inşallah...

Teşekkür ederim, hatırlayacağınız gibi 4 Runner da bakınıyordum ama kısmet Pajeroya oldu, iyide oldu Uğur Beyle karşılaştım. Umarım herkez dostluk ve anlayışın ön plana alınabildiği böyle alışverişler yaşar, yaşatır. Saygılar...

vileda' Alıntı:
Teşekkür ederim, hatırlayacağınız gibi 4 Runner da bakınıyordum ama kısmet Pajeroya oldu, iyide oldu Uğur Beyle karşılaştım. Umarım herkez dostluk ve anlayışın ön plana alınabildiği böyle alışverişler yaşar, yaşatır. Saygılar...
Evet hatırlamaz mıyım, zaten hatırladığım için özellikle yazdım. :smiley:
Kısmetse ben de benzer bir alışverişi (galiba) Pazartesi gün Konya ile yaptım. Sadece fotoğraflar ve anlatımla (bu yaşıma rağmen) sözlere güvenerek ben de bir araç aldım. "Galiba" demekteki sebebim, aracın 25'inde buraya getirileceği konusunda sözleşmemiz olmasındandır, inşallah sonuçlanır da açıklarım... Kısmet. ::smiley: :smiley:

VAP' Alıntı:
Evet hatırlamaz mıyım, zaten hatırladığım için özellikle yazdım. :smiley:
Kısmetse ben de benzer bir alışverişi (galiba) Pazartesi gün Konya ile yaptım. Sadece fotoğraflar ve anlatımla (bu yaşıma rağmen) sözlere güvenerek ben de bir araç aldım. "Galiba" demekteki sebebim, aracın 25'inde buraya getirileceği konusunda sözleşmemiz olmasındandır, inşallah sonuçlanır da açıklarım... Kısmet. ::smiley: :smiley:

Hadi hayırlısı, umarım beklentiniz doğrultusunda bir alışveriş olmuştur. "Galiba" kısmı da kesinleşir ve güzel haberlerinizi alırız, saygılar...

İyi günler
Hakan bey iyi günlerde kullanmnız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri