Alanada,satanada hayırlı olsun güzel arabavileda' Alıntı:Uğur Bey her ikimizede tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aracı henüz bizzat görmemiş olsamda, karşılaşıp sizinle yakinen tanışmasamda hem iyi bir araç aldığımı daha da önemlisi memletimden değerli bir dost daha kazandığımı düşünüyorum. Alım satımda yakınlarıma gösterdiğiniz ilgi alaka için ayrıca teşekkür eder, sağlıcakla kalmanızı temenni ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere, saygılar...
estağfurullah iyi günlerinizde kullanın buna alışınca daha başka araca bindiğinizdeki haliniz gözümün önüne gelince hafifçe gülümsedim,ben hep öyle oluyorum değişik araçlara binince insan sürücü koltuğunda eciş,bücüş oluyor selamlar tekrar hayırlı olsunvileda' Alıntı:Teşekkür ederiz Sedat Bey.
küçük ağa' Alıntı:estağfurullah iyi günlerinizde kullanın buna alışınca daha başka araca bindiğinizdeki haliniz gözümün önüne gelince hafifçe gülümsedim,ben hep öyle oluyorum değişik araçlara binince insan sürücü koltuğunda eciş,bücüş oluyor selamlar tekrar hayırlı olsun
zeynelyesilbas' Alıntı:allah hayırlı eylesin dostlar .kaza bela varmesin alana.satanında parası nı bereketli eylesin.
VAP' Alıntı:Sevgili Hakan kardeşim, yeni aracın için gerçekten çok memnun oldum. Güle güle ve keyifle kullan inşallah...
![]()
Satıcı Uğur arkadaşımıza da hayırlı olsun ve yeni aracıyla fotoğraflarını bekliyoruz inşallah...
Evet hatırlamaz mıyım, zaten hatırladığım için özellikle yazdım.vileda' Alıntı:Teşekkür ederim, hatırlayacağınız gibi 4 Runner da bakınıyordum ama kısmet Pajeroya oldu, iyide oldu Uğur Beyle karşılaştım. Umarım herkez dostluk ve anlayışın ön plana alınabildiği böyle alışverişler yaşar, yaşatır. Saygılar...
VAP' Alıntı:Evet hatırlamaz mıyım, zaten hatırladığım için özellikle yazdım.![]()
Kısmetse ben de benzer bir alışverişi (galiba) Pazartesi gün Konya ile yaptım. Sadece fotoğraflar ve anlatımla (bu yaşıma rağmen) sözlere güvenerek ben de bir araç aldım. "Galiba" demekteki sebebim, aracın 25'inde buraya getirileceği konusunda sözleşmemiz olmasındandır, inşallah sonuçlanır da açıklarım... Kısmet. :![]()
![]()