Herkeze merhabalar, yaklaşık 2 ay önce bu güzelim paylaşım ortamına katıldım. Önceleri yeni başlayan herkesin izlediği yol üzere, bir hayli yazı takip ettim, birbirinden değerli üyelerin önerilerini okudum, araştırmalar yaptım. Başta Defender çoşkusu sürdüm, iyiden iyiye niyetlendim ancak işim gereği bulunduğum ilde (Malatya) Defender'a destek alabileceğim ortamı bulamayarak vaz geçtim. Ancak forum üyesi arkadaşların desteği konusunda denilebilecek hiçbir şey yok. Herkez oldukça ilgili ve aydınlatıcı. Sonra Toyota 4 Runner'a odaklandım, yine arkadaşlarlar (özellikle Ömer Bey) çok yardımcı oldu, ama bu seferde araç bulma sıkıntısı yaşadım. Bulduklarım da; ya ayırdığım bütçeyi aşan araçlar oldu ya da istanbul'da gösterebilme şansı bulamadan kaçanlar. Şimdilerde Discovery v8 bakınmaktayım (ve yine bastırarak belirtiyim ki hemen arkadaşlardan bazılarına Yavuz Bey, Kürşey Bey'e yazdım ve hemen destek veren geri dönüşü oldu) birkaç hafta içinde de edinebilmeyi umuyorum, tabi ki sizlerin destekleriyle olursa bilinçli ve daha uygun olur diye düşünüyorum. Araç için ayırabildiğim miktar 18000 tl arkadaşlar. Vergisiyle yormayacak yaşta, temelde ağır problemi olmayacak motor ve yürür özelliğinde, kısacası benim yavaş yavaş şekil verebileceğim bir araç edinmek istiyorum. Elbette bu bir şans, çünkü ortam malesef iyi dostlar kazanmayı sağlarken, kandırılacağınız ve tüh ya böyle insanlarda var (para=herşey inancı taşıyan) dediğiniz örneklerle de karşılaştırıyor insanı. Önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Belki çok açık bir ifade olarak gelebilir bu "önerileriniz" kelimesi, ama bir yerden başlamak gerekiyor. Çevrenizde olanlar, önerebilecekleriniz, ya da samimi araç sahibi dostlar çıkabilir diye umut ediyorum. Ayrıca neden bu araç alınır ya da senin için alınmamalı önerilerine de açık kapım Herkeze saygılar olsun.