ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vileda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,028

vileda

Kamp I
Yer
Malatya
Öncelikle herkeze, (aklındaki aracı arayanlara ve aklındaki rakamı bulmaya çalışanlara) dostluğu temel alan keyifli alışverişler dilerim. Ayırabildiğim bütçe çerçevesinde 95-99 model (enj.) (tercihen LPG li 1.6-2.0 5 kapı) arası, aracını bilen tanıyan ve özellikle seven arkadaşlardan satılık vitara haberleri bekliyorum. Saygılar...

Etiketler
Ynt: ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

BİR TANE DE BANA LAZIM....
TAKİP....

Umarım içinize sinecek aracı doğru zamanda ve en iyi koşullarda edinirsiniz. Bende de kovalamaca sürmekte, bir yandan da arkadaşların öneri yada ilan duyurularını takip ediyor aynı zaman da buraya yansımalar bekliyorum. Saygılar...

Teşekkür ediyorum, geçen hafta bir araç aldım. Hayırlı satışlar dilerim...

KONU SİLİNEBİLİR, ARAÇ ALINMIŞTIR :!!!

Hayırlı uğurlu olsun güzel gezilerde güzel günlerde kullanırsınız inşallah...

Malik' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun güzel gezilerde güzel günlerde kullanırsınız inşallah...

Umarım sizde iyi bir alışveriş yaşarsınız. Temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim, darısı sizin aracı alacak yeni arkadaşa olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri