Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugr73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,175

ugr73

Kamp I
Yer
ÇORLU
1986 model tamamen sorunsuz.orjinal hidrolik direksiyon,ön defransiyel hublar yeni taktırdım,5 adet 31-10.5-15 mt federal sıfır lastik,thule marka tavan sepeti,orjinal alt muhafaza,krom tampon ve yan basamaklar,sıfır baskı balata,tüplü ruhsata işlidir.arka çeki demiri ve ön vinç ruhsata işlidir.sıfır masraflı sorunsuz.kare kasa cherokee 4.0 yada 5 kapı vitara 1.6jlx le takas düşünürüm. 16000 tl fiyatı.alıcı arkadaşa hayırlı olmasını dilerim.

100_2065.JPG

100_2076.JPG

100_2081.JPG

100_2066.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık - 1986 Model Orjinal Sorunsuz Pajero

Bencede hoş duran güzel bir araç. Alıcı ve satıcı memnuniyetini yaşayacağınız iyi bir alışveriş dilerim. Saygılar...

teşekkür ederim.günlük kullandığım aracımdır.alıcı arkadaşın memnun kalacağını düşünüyorum.

Uğur Bey her ikimizede tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aracı henüz bizzat görmemiş olsamda, karşılaşıp sizinle yakinen tanışmasamda hem iyi bir araç aldığımı daha da önemlisi memletimden değerli bir dost daha kazandığımı düşünüyorum. Alım satımda yakınlarıma gösterdiğiniz ilgi alaka için ayrıca teşekkür eder, sağlıcakla kalmanızı temenni ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere, saygılar...

vileda' Alıntı:
Uğur Bey her ikimizede tekrar hayırlı uğurlu olsun. Aracı henüz bizzat görmemiş olsamda, karşılaşıp sizinle yakinen tanışmasamda hem iyi bir araç aldığımı daha da önemlisi memletimden değerli bir dost daha kazandığımı düşünüyorum. Alım satımda yakınlarıma gösterdiğiniz ilgi alaka için ayrıca teşekkür eder, sağlıcakla kalmanızı temenni ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere, saygılar...
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri